free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Κεραυνός Κερατέας 2-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Ο Κεραυνός Κερατέας άφησε πίσω του την ήττα από την Ατλαντίδα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, βρίσκοντας γιατρειά στο πρωτάθλημα, όπου επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, σε αυτή την 21η αγωνιστική.

Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη, παρ’ ότι εμφανίστηκε κουρασμένη ψυχολογικά και σωματικά, είχε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη, βγάζοντας χαρακτήρα και ψυχή μετά το 65′, ενώ φιγουράρει πάντα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αλήθεια είναι πως ο Άγιος Στέφανος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου είχε δοκάρι στο 2′ με τον Ζουρούδη, ενώ στην επαναφορά ο Χρυσικόπουλος σούταρε άουτ σε κενή εστία! Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι και αποβολή του αμυντικού για κράτημα στον Καραχάλιο, με τον Μαλαμά να λέει παίζετε, ενώ ο Καραχάλιος είχε μια-δύο καλές στιγμές για να απειλήσει στην συνέχεια.

Στην επανάληψη ο Κεραυνός Κερατέας ανέβασε την απόδοση του και κυρίως μετά το 65′ και την είσοδο των Μουσαράι-Μαγγανά οι γηπεδούχοι απέκτησαν φρεσκάδα και κίνηση στην επίθεση. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, πάντως, ο Άγιος Στέφανος ήταν εκείνος που απείλησε, όταν ο Παπαντζίμας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ πλασάροντας, αλλά ο Χαντζάρας με σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν. Ο Κεραυνός δημιούργησε δύο-τρεις επικίνδυνες φάσεις και εν τέλει άνοιξε το σκορ στο 86′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μουσαράι. Τρία λεπτά αργότερα ο ταλαντούχος Μαγγανάς με ωραίο πλασέ, από πάσα του Μουσαράι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διακριθέντες για τον Κεραυνό Κερατέας οι Μουσαράι-Μαγγανάς οι οποίοι με την είσοδο τους άλλαξαν όλον τον ρυθμό του αγώνα αλλά και ο νεαρός Νταής

Διαιτητές: Μαλαμάς, Λάμπρου, Κουτζιακουτζίδης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Βαγγελή, Μπρότσι, Κατσίκης, Ξένος, Λιούμης, Γκόντζος (74′ Μαγγανάς), Κακαράς, Κοτίτσας, Ντε Ντέους (54′ Μουσαράι), Νταής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Κατσέρης, Ποστόλις, Οικονομόπουλος, Κάρος, Καραχάλιος (55′ Παπιδάκης), Παπαντζίμας, Χρυσικόπουλος (85′ Μπερμπάντης), Ζουρούδης, Μπόσιος.

 

Related posts

Για προσπάθεια ενίσχυσης της Ατλαντίδας κάνει λόγο ο Γιώργος Τσούνης

Abola Team 3

Ο Αστέρας Βάρης 2-0 τον Μικρασιατικό

Abola Team 3

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ -ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3 – 1 [highlights]

admin