free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Πεντάσφαιρος ο Αήττητος 5-1 τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, ο Αήττητος, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Αχιλλέα (5-1) σε αυτή την 21η αγωνιστική και βρίσκεται πάντα στην κορυφή και στο +11 από τον κοντινότερο διώκτη που είναι ο Ολυμπιακός Λαυρίου.

Ο Αήττητος για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε σοβαρός, διαβασμένος και έχοντας εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς έφτασε στην επικράτηση απέναντι στον Αχιλλέα, που παρ’ ότι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες και νεανικό σχήμα ήταν μαχητικός.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με ατομική προσπάθεια και σουτ του διακριθέντα Σέλβια. Στο 10′ ήλθε και το 2-0 με κεφαλιά του Σκούμα από μπαλιά του Αλιμπά, ενώ ακολούθησαν δύο-τρεις καλές στιγμές για ένα τρίτο τέρμα… Ο Αχιλλέας παρ’ ότι δεν ξεκίνησε καλά, στάθηκε στα πόδια του και μάλιστα όχι μόνο μείωσε στο 14′ με φάουλ του Αραμπατζή, αλλά είχε και μια σημαντική ευκαιρία για ισοφάριση, όταν σε επικίνδυνο γύρισμα του Τσαλιαγκού δεν βρέθηκε κάποιος να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.

Ο Αήττητος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με το γνωστό πάσινγκ γκέιμ του ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο, την ώρα που ο Αχιλλέας προσπαθούσε να αμυνθεί και έψαχνε την κόντρα. Στο 44′ τα Σπάτα κατάφεραν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα και ουσιαστικά να απλοποιήσουν τα πράγματα, όταν ο Αλιμπάς που ήταν εκ των κορυφαίων έπιασε τρομερό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας για το 3-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής, με τον Αήττητο να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει σε δύο ακόμα τέρματα. Το 4-1 ήλθε στο 58′ με ωραίο σουτ του Αλεξίου εκτός περιοχής, ενώ στο 81′ ο Μανώλης Λύγκος με κοντινό τελείωμα από ασίστ του Σκούμα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Κανείς δεν υστέρησε από τον Αήττητο, κορυφαίοι οι Αλιμπάς, Αλεξίου και Σέλβια.

Παρών στα Σπάτα και ο ισχυρός άνδρας του Αήττητου Νίκος Κατσιγιάννης, ο οποίος από την εξέδρα απολάμβανε την ομάδα του να… κεντάει. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Αήττητου Πάρης Κωνσταντακόπουλος δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση όλων των παιδιών και πρόσθεσε πως είναι σημαντικό που διατηρήθηκε το +11, τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Αχιλλέα Μάκης Παπαδόπουλος που παρέταξε την ομάδα του με αρκετές απουσίες και νεανική σύνθεση, έβγαλε το… καπέλο στον Αήττητο τονίζοντας: Εμείς αφήνουμε πίσω το σημερινό αποτέλεσμα και κοιτάμε την συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αήττητου για την σημερινή νίκη και συνολικά για την δουλειά που έχουν κάνει σε όλα τα επίπεδα. Τους αξίζουν πολλά μπράβο, όπως και στον προπονητή Πάρη Κωνσταντακόπουλο που έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο. Ευχαριστούμε επίσης τα Σπάτα για την άψογη φιλοξενία. Καλή η διαιτησία των Πανούτσου, Χόικα και Παπαδιώτη

Διαιτητές: Πανούτσος, Χόικας, Παπαδιώτης

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Βιδάλης (50′ Μωυσιάδης), Αλιμπάς, Αρκουμάνης (71′ Λαζάρου), Σέλβια (64′ Κοσμάς), Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Τόλιας, Καραγιαννίδης, Σιαδήμας, Καραπαναγιώτης, Γεωργίου (46′ Θεοδώρου), Μπούσκος, Αραμπατζής (64′ Σάλαρι), Αγγελόπουλος (70′ Αγγελιδάκης), Μαραντίδης, Σταματόπουλος, Τσαλιαγκός.

 

Related posts

Πυροδότησε… πυρηνική βόμβα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου με Λένγκα!

Abola Team 2

«Ανάσα» για Παθιακάκη

Nάσος Φακίδης

Βαθμό στις καθυστερήσεις τα Γλυκά Νερά

Ρένος Γιαμπουράς