free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πέταξε» στο 90’ ο Αετός

 

 

 

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξενιτόπουλου στην εκπνοή, ο Αετός Κορυδαλλού επικράτησε της τυπικά γηπεδούχου ΑΕ Αίγινας με 3-2 στο Μοσχάτο και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για άνοδο.

 

 

Γερά στο κυνήγι της πρώτης προνομιούχου θέσης του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας διατηρήθηκε ο Αετός Κορυδαλλού με την πολύ σημαντική νίκη του στο Μοσχάτο επί της τυπικά γηπεδούχου ΑΕ Αίγινας με 3-2. Αποτέλεσμα, που επέτρεψε στους «κιτρινόμαυρους» να μείνουν στην δεύτερη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους από το πρωτοπόρο Κερατσίνι.

Η ΑΕ Αίγινας μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με γκολ του Μπακόμητρου Ν. Στο 15’, αλλά ο Αετός Κορυδαλλού αντέδρασε και έφτασε στη ανατροπή σε 1`-2 με τέρματα των Σιδηρόπουλου (18’) και Ξενιτόπουλου (35’).

Το ματς ήταν συγκλονιστικό στα τελυταία λεπτά, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με εύστοχο πέναλτι του Μαριόλη Ν., ενώ στο 89’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Μαριόλη Ν.  Την σπουδαία σε αξία νίκη για το συγκρότημα του Τάκη Αγγελάκη, χάρισε ο Ξενιτόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90΄

Διαιτήτευσε η Λαμπαδαρίου, η οποία άφησε τις δύοομάδδς με δέκα, λόγω αποβολών των Γκιόκα (78’) και Κράσι (89’).

ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακόμητρος Κ., Γκιόκα, Τζιώτης, Σταμπούλογλου, Κυριακίδης, Γιαννούλης (72’ Γκάρης), Πασχάλης (81’ Ασβραμίδης), Ατματζίδης , Μπακόμητρος Ν. (55’ Σκλάβαινας), Μαριόλης Ν., Πέκοφ.

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Καλογεράς, Σύρμας,  Ξενιτόπουλος, Μιχελής, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης (70’ Τσολάκου), Αναγνωστάκης (75’ Μάναλης), Κράσι, Μούτσας, Δρυμούσης.

 

 

Related posts

«Βαθμός» στο Πέραμα για ΑΕ

Nάσος Φακίδης

ΑΕ Μοσχάτου: Καταγγελία κατά πρώην παράγοντα της και πρώην διαιτητή

Nάσος Φακίδης

Δημητρακόπουλος Νικήτας | Παίκτης Ιπποκράτης

admin