free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Διπλό παραμονής η Λαυρεωτική στα Γλυκά Νερά

Άλμα για την παραμονή πραγματοποίησε η ΑΠΕ Λαυρεωτική!

Η ομάδα του Γιώργου Προβατά, κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τα Γλυκά Νερά με σκορ 1-2 και να βάλει… φρένο στο τρελό σερί πέντε αγωνιστικών που έτρεχαν οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι του Αλβέρτου Παπαδάκη. Η αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, κρίθηκε κυρίως στο πάθος και στην θέληση, με τους Λαυριώτες να έχουν καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Η Λαυρεωτική μάλιστα, ευτύχισε να ανοίξει το σκορ σχετικά νωρίς (12′) με ωραίο τελείωμα του Βουλωμένου, ο οποίος σκόραρε για ακόμα ένα ματς. Τα Γλυκά Νερά στο πρώτο μέρος δεν έκαναν καλή εμφάνιση και ουσιαστικά μπλοκαρίστηκαν στην καλή αμυντική λειτουργία του αντιπάλου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, ρίσκαραν και προσπάθησαν να απειλησουν με κάποια στημένα, τα οποία οι δυνατοί αμυντικοί της ΑΠΕΛ εξουδετέρωσαν.

Στο 65′ τα Γλυκά Νερά σκόραραν με τον Γιαννούλη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, απόφαση που έφερε έντονες διαμαρτυρίες. Η ΑΠΕ Λαυρεωτική ήταν εκείνη που βρήκε, εν τέλει, δεύτερο γκολ στο 72′, όταν ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή μόλις πέντε λεπτά πριν, έπιασε τρομερό βολέ στην κίνηση και έγραψε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ήταν φανερό πως το παιχνίδι κυλούσε όπως το είχαν σχεδιάσει οι Λαυριώτες, που απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος πανηγύρισαν πολύ μεγάλο τρίποντο. Τα Γλυκά Νερά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με εκτέλεση φάουλ του Δογάνη στο 89′.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Τζαφόλιας, Γκόντα

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης (57′ Γιαννούλης), Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Πότση (70′ Δογάνης), Κλωνάρης (88′ Κοντζιάς), Γεωργάκας, Νάνος, Γάσπαρης.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν, Βαγγέλη, Πώχος, Παντελιάς, Ακαρέπης, Κριεμάδι (65′ Γιαχάεβ Βαλεντίνος), Τσιάμης, Βουλωμένος (84′ Παπακωνσταντίνου), Βίλα, Χαμόλι (51′ Μαραγκός).

 

Related posts

Βαθμό στο τέλος στην έδρα του Αχιλλέα το Κρυονέρι

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑNA: Τα αποτελέσματα της Α’ κ Β’ Κατηγορίας

Abola Newsroom

Γ. Τσούνης: “Προσπάθεια για ενίσχυση της Ατλαντίδας που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο”

Abola Team 3