free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξέσπασε για την διαιτησία ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών

Σαφώς και προκάλεσαν αίσθηση οι δηλώσεις για την διαιτησία, μετά το ματς με την Θύελλα Ραφήνας που έκανε ο διοικητικός ηγέτης της Κρητικής ομάδας.

O πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννης Κάββαλος έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ των «πρασίνων», με αφορμή τη διαιτησία στο ματς με τη Θύελλα Ραφήνας:

«Τις τελευταίες αγωνιστικές η συμπεριφορά της διαιτησίας προς την ομάδα μας δεν είναι αυτή που πρέπει. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας βρήκαμε μπροστά μας έναν διαιτητή ο οποίος είναι ντροπή να σφυρίζει παιχνίδια Εθνικής κατηγορίας. Έκανε ό,τι μπορούσε για να αποσυντονίσει τους παίκτες της ομαδας μας ωστε να μην πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν. Το πέναλτι που υπέδειξε στον αντίπαλο, δεν θα το έδινε ότι ο αξιοσέβαστος πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας από τη ντροπή του, ενώ, δεν υπέδειξε κόκκινη κάρτα στο 20′ όταν ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας έπιασε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, κάτι που φαίνεται καθαρά από το βίντεο του αγώνα.

Καλό θα είναι ορισμένοι να μην παιζετε με τον κόπο των ομάδων και των παραγόντων διότι όλα τα σωματεία, παρότι δεν λαμβάνουν την παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία, κάνουν τεράστια προσπάθεια για να ανταποκρίνονται στις τεράστιες για τα δεδομένα της κατηγορίας απαιτήσεις”.

Related posts

Τρίποντο στην εκπνοή για τον Εθνικό Πειραιώς (1-0)

Abola Team

Παίρνει Μπακάλη ο Διαγόρας Ρόδου!

Abola Team 2

Άγιος στην Παλλήνη!

Abola Team