free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απίστευτη εξέλιξη στην καριέρα του Κλάους Αθανασιάδη!

Το όνομα του Έλληνα διεθνή φορ, του Κλάους Αθανασιάδη, έχει ακουστεί κατά το παρελθόν για καλές ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο ποτέ δεν αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός της χώρας και μακριά από τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.

Πλέον, πάντως, που οι μετοχές του Αθανασιάδη δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο, είναι επόμενο το ενδιαφέρον από το εξωτερικό να μην τόσο έντονο, ή να περιορίζεται σε ομάδες με χαμηλότερη δυναμική.

Πρόσφατα δε, γράφτηκε ότι το όνομα έμπειρου επιθετικού κυκλοφορεί στην διεθνή αγορά για ρωσικές και τουρκικές ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και δημιοσιεύματα, το ενδιαφέρον από τη γείτονα χώρα, υπάρχει από την Αντανασπόρ, η οποία, όμως, δεν μπορεί να …συγκινήσει τον άσο του ΠΑΟΚ. Μιλάμε, άλλωστε, για την τελευταία(!) ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος…

Παράλληλα, ένας άλλος τουρκικός σύλλογος που είχε ψαχτεί για τον Κλάους ήταν και η Αλανιασπόρ, εκεί, δηλαδή, που πήγε ο Τζαβέλλας, ωστόσο η κρούση ήταν σε αρχικό επίπεδο και δεν μπορούσε καν να κάνει τον παίκτη να εξετάσει αυτή την προοπτική στην καριέρα του.

Αυτό, πάντως, που έχει σημασία είναι ότι ο ποδοσφαιριστής έχει χάσει αρκετό από την …πρεστίζ του πρόσφατου παρελθόντος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Το άμεσο ζητούμενο, δηλαδή, για τον Κλάους είναι να ξαναβρεί την επαφή του με τα δίχτυα, αν όντως το καλοκαίρι ψαχτεί για μεταγραφή, όπως, άλλωστε, ψιθυρίζεται ολοένα και περισσότερο στη Θεσσαλονίκη… Με την επιστροφή του στο σκοράρισμα τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον Κλάους σχετικά με τον επόμενο μεταγραφικό του στόχο.

Related posts

Προχώρησαν με νίκες Λαμία και Άρης στην Football League

Abola Team 3

Πρόκριση ο ΠΑΟ, 2-1 εκτός την Γκαμπάλα με ανατροπή

Abola Team 2

Πρόκριση με Ανατροπή για το Αιγάλεω.

admin