free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μας περιμένει πολύ δύσκολο ματς»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβςι η αναμέτρηση με τον Αττικό αναφέρθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

  

Ως ευκαιρία για μία μίνι προετοιμασία ενόψει του επερχόμενου καθοριστικού αγώνα με τον Αττικό αντιμετώπισαν στον Απόλλωνα Χαλανδρίου την διακοπή του πρωταθλήματος, με αφορμή τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας

Ο τεχνικός Χρήστος Βλάχος στο φιλικό της Παρασκευής με τους Αμπελόκηπους, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-0, είχε την ευκαιρία να διαγνώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας κυρίως όσον ποδοσφαιριστών δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Η εξαιρετική εικόνα των ποδοσφαιριστών του, χαροποίησε απόλυτα τον προπονητή του Απόλλωνα Χαλανδρίου, ο οποίος δήλωσε τα εξής στην «Αbola.gr»

 «Σε γενικές γραμμές έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου στο συγκεκριμένο φιλικό με τους Αμπελόκηπους, Στα φιλικά παιχνίδια δεν κρατάμε το αποτέλεσμα, αλλά πράγματα, τα οποία κάνουμε στις προπονήσεις. Δείξαμε πολύ ενθαρρυντικά δείγματα γραφής και αυτό το στοιχείο μας χαροποιεί απόλυτα, αφού διαπιστώνουμε ότι μπορούμε να ποντάρουμε σε πολλούς παίκτες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Απόλλωνα Χαλανδρίου,  για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία ενόψει του ερχόμενου καθορισιτκού αγώνα που θα δώσουμε για το πρωτάθλημα απέναντι στον Αττικό, το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο».

 

«Μπήκε» ο Σταμάτης

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου αναφορικά με την αποθεραπεία του Ξενοφώντα Σταμάτη. Ο πολυσύνθετος μέσος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, γεογνός το οποίο του επέτρεψε να ενσωματωθεί άμεσα σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και να επανενταχθεί στα πλάνα του Χρήστου Βλάχου.

Αντίθετα, δεν ισχύουν τα ίδια για τον Δημήτρη Παπουτσή, αφού ο 23χρονος φορ εξακολουθεί να είναι τραυματίας και να μην υπολογίζεται για το επερχόμενο καθοριστικό ματς απέναντι στον Αττικό.

Related posts

Ζαννίκος: Κάθε ματς είναι δύσκολο (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Μπουγάς: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» με Γόγολο τα Ιλίσια 2004!

Kώστας Παλαιολόγος