free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό!»

 

Στην υπόσχεση ότι θα προσπαθεί για το καλύτερο, ώστε το Κερατσίνι να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του, προχώρησε ο Δημήτρης Μητρόπουλος.

 

 

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται διπλά χαρούμενος από την ευρεία νίκη του Κερατσινίου επί της ΑΕ Περάματος είχε ο Δημήτρης Μητρόπουλος. Ο νεοαποκτηθείς μπακ από την Σταμάτα, ο οποίος στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε αλλαγή στην θέση του Γιάννη Μάλλη, ήταν από τους διακριθέντες των «ροσονέρι» το διάστημα που αγωνίστηκε, παρουσιάζοντας πτυχές του σπουδαίου του ταλέντου.

 

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του από το κλίμα και την οργάνωση, όπου έχει συναντήσει σε αυτές της πρώτες ημέρες παρουσία του στο Κερατσίνι, «δείχνοντας» παράλληλα, τον δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος από το κλίμα, αλλά και την οργάνωση που έχω συναντήσει στην νέα μου ομάδα. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.. Πραγματοποιήσαμε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, φτάνοντας σε μία ευρεία νίκη επί της ΑΕ Περάματος, η οποία μας δίνει ώθηση για την συνέχεια. Στρέφουμε πλέον την προσοχή μας για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, στοχεύοντας στην κατάκτηση του νταμπλ».

 

 

Related posts

«Έφυγε» με τους τρεις βαθμούς από το Ρέντη ο Ατρόμητος

Nάσος Φακίδης

Η Αστυπάλαια 4-1 τον Ήφαιστο

«Πέρασε» από τη Νίκαια ο Αετός

Nάσος Φακίδης