free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Κονιτόπουλος

Ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου υπέστη ο ακραίος μέσος της Κορωνίδας και θα απουσιάσει για σημαντικό διάστημα από τα πλάνα του προπονητή Γιάννη Καπράλου (φωτό)

 

«Πάγωσαν» στην Κορωνίδα με την σοβαρότητα του τραυματισμού του Σταύρου Κονιτόπουλου.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο άτυχος ακραίος μέσος  έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου, γεγονός το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει για διάστημα ενός τουλάχιστον μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τα προβλήματα, όμως για τον τεχνικό Γιάννη Καπράλο δεν εξαντλούνται εδώ. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Σουϊτζόγλου υπέστη θλάση στον δικέφαλο, η οποία ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για τις δύο επόμενες εβδομάδες.

Tα «αγκάθια» για τον προπονητή Γιάννη Καπράλο πολλαπλασιάζονται από τη στιγμή, όπου εκτός πλάνων έχει τεθεί επίσης ο ιδιαίτερα σημαντικός παίκτης για την ομάδα του Γαλατσίου Άγγελος Κοκολής, ο οποίος υποφέρει από πόνους στην μέση, αλλά και ο Ματία Άλεξ, που υποφέρει από διάστρεμμα.

 

Καπράλος: «Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα»

Στον τεράστιο όγκο προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Κορωνίδα αναφέρθηκε ο τεχνικός του συλλόγου Γιάννης Καπράλος:

 

«Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, με απουσίες πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών, τα οποία δυσχεραίνουν σε σημαντικό βαθμό την προετοιμασία μα ςενόψει τνω επόμενω κρίσιμων αγώνων που μας περιμένουν, αρχης γενομένης από αυτό κόντρα στον ιδιαίτερα φορμαρισμένο και πολύ ισχυρό Ολυμπιακό Λιοσίων. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται , προκειμένου να διεκδικήσουμε την παραμονή μας».

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Kώστας Παλαιολόγος

Μανούσος: «Οι παίκτες μας έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα»

Κουφογιαννάκης: «Κάναμε το καλύτερο πρώτο μας ημίχρονο, σπουδαία νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος