free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θάνος Καριατλής: “Βγάζει ποιότητα και εντυπωσιάζει η ΑΕ Ηρακλείου”

Από τους πρωταγωνιστές της ιδιαίτερα αξιόλογης πορείας της ΑΕ Ηρακλείου είναι ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ομάδας Θάνος Καριατλής.

Μεταγράφηκε το καλοκαίρι στο συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου προερχόμενος από αγωνιστική θητεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και φέτος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την ΑΕ Ηρακλείου.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του ο Θάνος Καριατλής δήλωσε: “Σημασία πάνω απ’ όλα έχει ότι η ΑΕ Ηρακλείου πορεύεται σαν μια πραγματική οικογένεια και λειτουργεί ο ένας για τον άλλον και όλοι μαζί για το καλό του συνόλου. Η θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα θεωρώ ότι είναι πλασματική.

Από το καλοκαίρι ξεκίνησε να γίνεται άριστη δουλειά από τον τεχνικό μας Γιώργο Τσαμόπουλο και είναι δεδομένο ότι, το Ηράκλειο έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με το αξιόλογο, πολύ ποιοτικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο που παίζει. Αυτή είναι και η εκτίμηση ανθρώπων και από άλλες ομάδες που έρχονται να παρακολουθήσουν το Ηράκλειο, την δική μας ομάδα. Η αναγνώριση όλων που αφορά την αξία της ομάδας νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα μας”.

Για τους στόχους που έχει σε προσωπικό επίπεδο ο Θάνος Καριατλής ανέφερε: “Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι έχω κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Με βάση αυτά τα στοιχεία νομίζω ότι δικαιούμαι να έχω όραμα για συμμετοχή σε υψηλότερες κατηγορίες. Αυτό που προέχει πάντως είναι μαζί με τους συμπαίκτες μου να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε η ομάδα μου να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών σύμφωνα με την άριστη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάσαμε σε πολλά ματς και παρότι στην ουσία είμαστε μια καινούργια ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος”.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ 

 

Related posts

ΖΟΥΜΠΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα…

Abola Team

Γκοβερίνος: «Κερδίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι αγώνες του Σαββάτου (7/3)

Abola Team