free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Θέτουμε τις βάσεις για την επόμενη σεζόν»

 

Στο γεγονός ότι φέτος χτίζονται οι βάσεις για την επόμενη περίοδο αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας.

 

Ένα δείγμα της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα που ακολούθησε μετά την πάροδο των εορτών των Χριστουγέννων παρουσιάζει ο Ολυμπιακός Κυψέλης στα τελευταία του παιχνίδια

Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένοι από το άγχος της επίτευξης κάποιου συγκεκριμένου στόχου αναδεικνύουν στον αγωνιστικό χώρο πτυχές της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο, κερδίζοντας τα εύσημα όλων όσοι ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα του ιστορικού σωματείου.

Ο προπονητής Μάκης Ντέτσικας με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» τόνις εότι φέτος μπάινουν οι βάσεις για την επόμενη απαιτητική σεζόν:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γενικότερη διάθεση για προσφορά που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου. Πάμε για το καλύτερο δυνατό και όσο πάει. Αυτό, που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές μου είναι ότι θα πρέπει να αγωνίζονται χωρίς άγχος, δεδομένου ότι δεν πάμε για κάποιον ξεκάθαρο στόχο. Φέτος είναι η χρονιά της δημιουργίας, όπου βάζουμε γερές βάσεις για την επόμενη σεζόν κι αυτό που επιθυμούμε, είναι να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή των «ερυθρόλευκων», για να προσθέσει αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι που περιμένει την ομάδα του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος κόντρα στον Χαλκηδονικό:

«Από το συγκεκριμένο ματς έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα κι επιθυμούμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό μας επιτρέπει να νιώθουμε πιο απελευθερωμένοι».

 

Related posts

Καπράλος:«Δε θα χαριστούμε σε κανέναν!»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέος αέρας φυσάει στον Κεραμεικό…

Abola Team 2

Δυνατά φιλικά η ΑΕ Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου