free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Να δείξουμε την ανάλογη προσοχή»

 

Αυξημένη συγκέντρωση για την δύσκολη συνέχεια ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

Την διαρκή αγωνιστική της άνοδο στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει η Αλσούπολη στο επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο προπονητής του συλλόγου των βορείων προαστίων Παναγιώτης Καλαϊτζίδης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» κατέστησε σαφές ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται αυξημένη προσοχή, ώστε η ομάδα του να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα:

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο, όσο και ξεχωριστό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα για παραμονή. Το γεγονός ότι πρόσφατα προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην αναμέτρηση και οι παίκτες μου οφείλουν να δείξουν την ανάλογη προσοχή, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και θα παραταχθούμε με το πνεύμα που πρέπει σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις».

Μοναδική απουσία για την Αλσούπολη θα αποτελέσει ο τιμωρημένος Δημήτρης Μύτης.

Related posts

Σούπερ έκπληξη με Παναγιώτη Κελεσίδη στον Άγιαξ Ταύρου!

Kώστας Παλαιολόγος

Εύκολα με σουπερ Ζαννίκο τα Μελίσσια

Βασίλης Θεόκλητος

Μπουγάς: «Πάση θυσία νίκη με την ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Kώστας Παλαιολόγος