free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ματίνα Κωστούλα: “Αντέχουμε στα δύσκολα στον Ιάσωνα” (Συνέντευξη της προέδρου του συλλόγου στο Abola.gr)

Το ποδόσφαιρο μπορεί να χαρακτηρίζεται παραδοσιακά ανδρικό άθλημα, ωστόσο φαίνεται και αποδεικνύεται ότι τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες σπάνε αυτή την παράδοση και μάλιστα τα καταφέρνουν καλύτερα.

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη

Αυτό συμβαίνει και με την γοητευτικότατη πρόεδρο του δημοφιλούς Ιάσωνα Ματίνα Κωστούλα η οποία μαζί με τους συνεργάτες της όπως ο υπεύθυνος επικοινωνίας και ταμίας του συλλόγου Ανδρέας Νταγιάκος που διακρίνεται στην ΦΩΤΟ μαζί καθοδηγούν σωστά την ομάδα, στην Β’ κατηγορία ΕΠΣΑ.

 

Η πρόεδρος του Ιάσωνα Ματίνα Κωστούλα μίλησε στο Abola.gr για τους λόγους που την ώθησαν να ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο και φυσικά με τον Ιάσωνα από την θέση του κορυφαίου παράγοντα.

 

-Ματίνα Κωστούλα πως είναι η ζωή από τη θέση του προέδρου και πως πράγματι αποφάσισες όχι μόνο να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο αλλά και να μπεις απευθείας στα βαθιά, μιας και η θέση του διοικητικού παράγοντα έχει πολλές ευθύνες και πολλά τρεξίματα;
“Για δύο λόγους αποφάσισα να ασχοληθώ με τα διοικητικά του Ιάσωνα. Ο πρώτος είναι ότι πάντα μου άρεσε με πάθος το ποδόσφαιρο το οποίο συνεχίζω να το αγαπώ και να το παρακολουθώ  Πράγματα απ’ έξω από τον χορό όλα φαίνονται εύκολα. Όταν όμως αποφασίζεις να ασχοληθείς με τα διοικητικά τότε βλέπεις τις δυσκολίες που υπάρχουν όπως και τις πολλές ευθύνες που έχει ο κάθε παράγοντας απέναντι στον σύλλογό του. Με την βοήθεια των συνεργατών μου όμως νομίζω ότι τα πάμε καλά. Στον Ιάσωνα αντέχουμε στα δύσκολα και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε καλά”.

 

-Ποιοι είναι οι στόχοι για φέτος του Ιάσωνα;

“Πρώτος στόχος μας είναι το ήθος. Σε αυτό τον τομέα νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε πάρει άριστα. Μάλιστα αποτελεί ηθική ανταμοιβή για εμάς η τιμητική διάκριση που είχαμε από την ΕΠΟ και την ΕΠΣΑ για το Fair Play. Για τον ίδιο λόγο και για κάποιες άλλες πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει με στόχο να προσφέρουμε στο κοινωνικό γίγνεσθαι θα μας τιμήσει και ο δήμος Ιλίου σε εκδήλωση που θα γίνει στο δημαρχείο στις 22 Μαρτίου. Αυτό επίσης που μας ενδιαφέρει είναι οι παίκτες μας να χαίρονται, να ευχαριστιούνται και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο που παίζουν. Αυτή τη φιλοσοφία θέλουμε να περάσουμε σε όλους τους παίκτες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πούμε όχι στον πρωταθλητισμό που φαίνεται να έρχεται. Το τελευταίο διάστημα μετά τα καλά αποτελέσματα η ομάδα μας έχει βρεθεί στο γκρουπ των πρωτοπόρων και τα πάντα είναι ανοιχτά μέχρι το τέλος”.

 

Στην ΦΩΤΟ η πρόεδρος του Ιάσωνα Ματίνα Κωστούλα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και ταμία του συλλόγου Ανδρέα Νταγιάκο.

 

Στην ΦΩΤΟ η πρόεδρος του Ιάσωνα Ματίνα Κωστούλα μαζί με τον Ανδρέα Νταγιάκο και τον δημοσιογράφο του Abola.gr Φώτη Κατσούφη (αριστερά)

Related posts

Κύριοι της ΕΠΣΑ με τους 38αρηδες τι θα γίνει;

abola10

Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Κωνσταντάκης στον Νεοπεντελικό

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος