free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Μόνο νίκη με ΑΟΝΑ!»

Στην κρισιμότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ομάδα της Αργυρούπολης εστίασε ο προπονητής του ΠΟΨ Γιώργος Σπυράκης.

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει από την τεράστια σε αξία νίκη επί του Αστέρα Ζωγράφου την προηγούμενη αγωνιστική, ο ΠΟΨ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του κομβικού εκτός έδρας  αγώνα με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Όλοι στο φιλόδοξο σωματείου του Ψυχικού έχουν συναισθανθεί την κριμότητα της αναμέτρησης και φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Σπυράκη στο «Αbola.gr»:

«Η ψυχολογία μας βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, έπειτα από την πολύ σημαντική μα ςεπιτυχία απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου με 2-1. Μ/ια επιτυχία, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να ανασάνουμε βαθμολογικά και παράλληλα να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Σπυράκη, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας εστιάζεται εξ’ ολοκλήρου στην πολύ κρίσιμη όσο και δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στον ΑΟΝΑ. Μία ομάδα, η οποία έχει θέσει τους ίδιους στόχους με τη ομάδα μας και παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει. Θα πάμε με στόχο την νίκη, ώστε αφενός μεν να πάρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται κι αφετέρου να μην πάει στράφι η πολύ σπουδαία μας επιτυχία απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου».

Νικηφόρο με 3-2 ήταν για τον ΠΟΨ το φιλικό με τον γειτονικό Παράδεισο Αμαρουσίου, σ΄ένα τεστ, όπου η τεχνική ηγεσία μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών και παράλληλα προχώρησε σε δοκιμές σχημάτων ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Related posts

Ο ΓΣ Καισαριανής 2-1 στο Γαλάτσι

Abola Team

Χαραλαμπίδης: «Εξαιρετική πρόβα ενόψει πρωταθλήματος»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο γενικός αρχηγός του Χαλκηδονικού Δήμος Δεδεμάδης

Τάσος Ζαφειρίου