free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δίνουν όλα για να αποκτήσουν τον Μπέργκ οι Κινέζοι!

Οι Κινέζοι δεν εγκαταλείπουν την προσπάθειά τους για να αποκτήσουν τον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού, τον επιθετικό άσο Μπεργκ.

Επιμένουν επί καθημερινής σχεδόν βάσης για να τον μετακινήσουν στο πρωτάθλημα της χώρας τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό (1/3) δημοσίευμα της “Goal”, οι Κινέζοι ήρθαν ξανά για τον Σουηδό επιθετικό και συγκεκριμένα η Γκουοάν Πεκίνου, καταθέτοντας πρόταση 7 εκ. ευρώ!

Παρόλα αυτά, το “τριφύλλι” αρνήθηκε, αν και αργότερα έγινε γνωστό ότι η κινεζική ομάδα μπορεί να επανέλθει με νέα επίσημη πρόταση, πιθανόταρα μεγαλύτερη. 

Τελικά, η αρνητική στάση των Πράσινων οδήγησε την Γκουοάν να προχωρήσει στην απόκτηση του Σοριάνο από την Σάλτσμπουργκ έναντι του ποσού των 10 εκ. ευρώ, συν 2, αν συμπληρώσει 40 συμμετοχές στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Κάτι που σημαίνει ότι η Γκουοάν ίσως να έδινε αυτά τα χρήματα και για τον Μπεργκ, παρόλο που ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα έλεγε το “ναι” για λόγους που έχουν να κάνουν με τα ποσοστά στο συμβόλαιο του παίκτη, αλλά και με το επικοινωνιακό κομμάτι.

 

Related posts

Ο Πέτρος Δημητρίου μιλάει για τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων

admin

Άξια πρωταθλήτρια η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ-Στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με φανταστική εμφάνιση νίκησε με σκορ 4-1 την ΔΟΕ (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Πανελλήνιο κύπελλο ερασιτεχνών: Οι κυπελλούχοι & το πρόγραμμα

Abola Team 3