free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Τους φετινούς στόχους του ΑΟ Ιλίου οριοθέτησε ο τεχνικός των νεοφώτιστων του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ Γιώργος Τζώτζης.

 

Με ξεκάθαρο στόχο την χάραξη μιας όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ αντιμετωπίζουν στον Α.Ο. Ιλίου την κρίσιμη συνέχεια του «μαραθωνίου»

Ενδεικτικές του κλίματος που έχιε καλλιεργηθεί στην νεοφώτιστη ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Τζώτζη στο «Αbola.gr»

«Προετοιμαζόμαστε με τις καλύτερες προοπτικές για το επερχόμενο καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άγιο Θωμά. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φτάοσυμε όσο ψηλότερα γίνεται , ώστε να επιβεβαιώσουμε την εξαιρετική περίοδο φόρμας, που διανύουμε το τελευταίο διάστημα. Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος δώσαμε δύο παιχνίδια προετοιμασίας με Ιάσωνα και Κορωνίδα, στα οποία μοίρασα τον χρόνο συμμετοχής των περισσότερων παικτών μου και παράλληλα, δοκίμασα ορισμένα σχήματα, ενόψει τηες συνέχειας του πρωταθλήματος»

 

Μαζικές επιστροφές

Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση θα παραταχθεί ο Α.Ο. Ιλίου απέναντι στον Άγιο Θωμά.

Ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Σταύρου Δσαούτη και Φάνη Καλογερή, οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους, φωνάζοντας» ετοιμοπόλεμοι.

Παράλληλα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας επανεντάχθηκαν τα αδέλφια Παναγιώτης και Γιάννης Σταματάκης μετά το διάστημα απουσία στους στο εξωτερικό, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών τους  υποχρεώσεων.

 

 

Related posts

Καρπούζας: «Να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

ΔΟΥΡΕΙΟΣ – ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 1-2 | Στιγμιότυπα

admin

Ψύλλιας: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα»