free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με τα Ιλίσια 2004»

Στον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τα Ιλίσια 2004 αναφέρθηκε ο προπονητής της Αθηναϊδας Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Χαρακτήρα … τελικού έχει αποκτήσει για την Αθηναϊδα η επερχόμενη αναμέτρηση με τα Ιλίσια 2004.

Όλοι στην πρωτοπόρο ομάδα της Κυψέλης φέρονται να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, δεοδμένου ότι το αποτέλεσμα, που θα προκύψει, αναμένεται να διαδραματίσει πολλά στον συναρπαστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ όσον αφορά το κυνήγι της ανόδου.

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας της  Αθηναϊδας Θανάσης Ζαμπούρας έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα:

«Αντιμετωπίζουμε με τον ανάλογο σεβασμό την αναμέτρηση με τα Ιλίσια 2004. Μία ομάδα αρκετά ανταγωνιστική κι οργανωμένη, η οποία στο παιχνίδι του πρώτου γύρουμα είχε κερδίσει 1-0, υποχρεώνοντάς μας στην πρώτη μας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι προέρχεται από μία βαριά εντός έδρας ήττα απο την Λυκόβρυση θεωρώ ότι θα την κάνει ακόμη πιο αποφασισμένη, αφού έχει πληγωθεί ο ποδοσφαιρικός εγωϊσμός των παικτών της κι αυτό το στοιχείο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Οφείλουμε να είμαστε αρκετά προσηλωμένοι και να δείξουμε υψηλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, ώστε να ανταπεξέλθουμε στο ύψος των περιστάσεων»  ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού της Αθηναϊδας, για να προσθέσει:

«Σεβόμαστε τα Ιλίσια 2004, αλλά από την πλευρά μας θα παλέψουμε για την νίκη, που θα μας διατηρήσει στην κορυφή του ομιλου μας. Με τον προπονητή Περικλή Παπαζαφειρόπουλο διατηρούμε χρόνια φιλία και πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο προπονητή κι άριστο γνώστη του χώρου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου»

Related posts

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γεωργαντίδης (Άρης Καλαμακίου):”Πώς θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα;”

abola10

Ψύλλιας: «Η ομάδα έχει βάθος και δείχνει πρόοδο»

Kώστας Παλαιολόγος