free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Πάση θυσία νίκη με τον ΠΟΨ»

Στην κρισiμότητα της αναμέτρησης με την ομάδα του Ψυχικού στάθηκε ο προπονητής του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

Χαρακτήρα … τελικού έχει αποκτήσει για τον ΑΟΝΑ η προσεχής καθοριστική αναμέτρηση απέναντι στον αναγεννημένο ΠΟΨ.

 

Στο σωματείο των νοτιοανατολικών προατίων, προετοιμάζονται πολύ μεθοδικά, με σκοπό να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι και το κυριότερο συγκεντρωμένοι για την επιστροφή τους στις νίκες, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ανασάνουν βαθμολογικά, αλλά παράλληλα να αποκτήσουν τεράστια τονωτική ένεση, ενόψει της καθοριστικής τελικής «ευθείας» του πρωταθλήματος.

 

Ο τεχνικός του συλλόγου Δημήτρης Μπουγάς μιλώντας στο «Αbola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα όσον αφορά την κρισιμότητα της κατάστασης, όωπς αυτή έχει διαμορφωθεί στον συναρπαστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας:

 

 

«Μας περιμένουν δέκα πολύ καθοριστικά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, στα οποία θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της παραμονής.  Εδώ που βρισκόμαστε, δεν έχουμε περιθώρια να επιλέγουμε παιχνίδια και είμαστε υποχρεωμένοι ανεξαρτήτου δυναμικότητας αντιπάλου να παλεύουμε σε όλα τα ματς για την νίκη., αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΠΟΨ. Χρειαζόμαστε πάση θυσία την νίκη, η οποία θα μας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Είμαστε αποφασιμένοι να τα δώσουμε όλα, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Related posts

Σπυράκης: «Δίκαια χάσαμε»

Κουφογιαννάκης: «Χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10