free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Συνεχίζουμε ταπεινά και προσγειωμένοι»

Επιχείρηση προσγείωση σήμανε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

 

Η σωστή διαχείριση της εξαιρετικής ως τώρα πορείας της Λυκόβρυσης, ώστε η ομάδα να παραμείνει γερά σε ράγες επιτυχιών και στην κρίσιμη συνέχεια του απαιτητικού πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας αποτελεί το ζητούμενο για τον προπονητή της Λυκόβρυσης Κώστα Ιωάννου.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο «Αbola.gr» ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα,  ενώ συνέστησε προσγείωση μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας τους νίκη επί των Ιλισίων 2004:

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ταπεινά και με το κεφάλι χαμηλά, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει σε όλα τα επίπεδα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου στις προπονήσεις . Αυτόπου προέχει, είναι να επιδείξουμε προσγείωση μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Ιλισίων 2004 την προηγούμενη αγωνιστική και να επικεντρωθούμε όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη προσήλωση και συγκέντρωση για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι σε μόια δυνατή ομάδα, όπως είναι τα Βριλήσσια» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Λυκόβρυσης, για να προσθέσει:

«Από εδώ και στο εξής, ξεκάθαρος στόχος μας είναι η οριστικοποίηση της παραμονής μας, ώστε στη συνέχεια να δουλέψουε ακόμη πιο εμπεριστατωμένα για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Όσο ψηλότερα φθάσουμε, θεωρώ ότι θα είναι το ιδανικό»

 

 

Related posts

Τριάρα για ΠΑΟΚ Ζωγράφου!

abola10

Παπαζαφειρόπουλος: «Δίκαια η Αθηναϊδα βρίσκεται στην κορυφή»

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-0: Τα στιγμιότυπα

abola10