free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από τους οργανωμένους στον Εργοτέλη

Οι Daltons με ανακοίνωση που εξέδωσαν στρέφουν τα βέλη τους στον Σ.Δ.Π. Χανίων με αφορμή τις διαιτησίες που έχει ο Εργοτέλης στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πέρασαν τρείς μέρες απο τον βιασμό που ένιωσε η ψυχή μας και το σώμα μας μέσα στο Παγκρήτιο!!!! Ένας διαιτητής που έδειξε οτι το όνειρο του από μικρός ήταν να καταστρέφει τα όνειρα των άλλων, αδιάβαστος ως  στους κανονισμούς ποδοσφαίρου με συμπαραστάτες δύο μαριονέτες που ούτε καν γνώριζαν την χρήση που έχει το σημαιάκι του επόπτη, κατάφεραν καθοδηγούμενοι ο Θεός κατέχει απο ποιόν να μας θυμίσουν άλλες δυο ανεκδιήγητες φετινές διαιτησίες ….. Εκει στον σύνδεσμο διαιτητών Xανίων νομίζουμε, η επιλογή γίνεται απο την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου στο καφενείο της γειτονιάς μιας και τρίτοι ανακατεύονται για δικό τους όφελος…..

Είμαστε πολύ πραοι όμως απο οτι φαίνεται αν συνεχιστεί αυτό το καραγκιοζοπαίγνιο εις βάρος μας ,μάλλον θα μας γνωρίσετε απο την ανάποδη… Κύριοι διαιτητές να θυμάστε ,εμείς πληρώνουμε, δεν πληρωνόμαστε και με τέτοια κρίση επειδή τα λεφτά μας τα σεβόμαστε σας θυμίζουμε:

Δεν θα ανεχτούμε άλλα λάθη.»

Related posts

Κάλεσμα στον κόσμο του ο Διαγόρας για το ματς με Ασπρόπυργο

Abola Team 2

Πισωγύρισμα για τη Ρόδο η ήττα από το Λουτράκι

Abola Team 2

Εθνικός: Πρώτες ενισχύσεις, ανακοίνωσε Νίκο Λαζαρίδη και Βαγγέλη Αυλωνίτη

Γιώργος Ανανίδας