free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Στο Κορωπί οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ

Οριστικοποιήθηκε η έδρα του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Αήττητο και την Ατλαντίδα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 17.00.

Το γήπεδο Κορωπίου θα φιλοξενήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τον φετινό τελικό Κυπέλλου, είδηση βέβαια για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από την Τετάρτη (1/3) το μεσημέρι!

Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα, η έδρα του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Αήττητο Σπάτων και την Ατλαντίδα θα είναι το Αντώνης Πρίφτης, με τον τελικό να διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 17.00 το απόγευμα.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Δήμο Κρωπιας προκειμένου το γήπεδο να είναι πανέτοιμο απ’ όλες τις απόψεις και να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι. Άλλωστε, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, έχει δώσει διαβεβαιώσεις στην ΕΠΣΑΝΑ πως θα υπάρχει η κατάλληλη συντήρηση στο γήπεδο και ήδη έχει γίνει αντικατάσταση λαμπτήρων στους προβολείς.

Όσον αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, υπάρχουν βεβαιώσεις πως θα γίνει συντήρηση τις αμέσως επόμενες ημέρες και θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει το πολύ μεγάλο παιχνίδι.

 

Related posts

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (6/5) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Μαρκό-Παλληνιακός και Θύελλα Ραφήνας-Καλύβια μετά την κλήρωση στα ημιτελικά Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Δημ. Μελισσανίδης, Ζήσης Βρύζας και πολλοί επώνυμοι στην κοπή πίτας της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3