free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αλέξης Κολάγκι: “Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω για τον Κεραμεικό”

Η εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ από την Πέρα Κλουμπ, δεν αλλάζει τα σχέδια και τους στόχους του πρωτοπόρου στην βαθμολογία Κεραμεικού.

Αυτό αναφέρει ο ικανότατος επιθετικός της ομάδας Αλέξης Κολάγκι ο οποίος έχει μεγάλη συμβολή στην εντυπωσιακή φετινή πορεία του Κεραμεικού έχοντας προσφέρει πολύτιμους πόντους στο ενεργητικό του με τα γκολ που έχει επιτύχει σε κρίσιμα ματς.

Για όλα αυτά που έχει καταφέρει μέχρι τώρα η ομάδα του αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο Αλέξης Κολάγκι δήλωσε: “Και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Το ατυχές αποτέλεσμα στο ματς με την Πέρα Κλουμπ δεν αλλάζει ούτε την φιλοσοφία ούτε και τους στόχους της ομάδας.

Ούτε διαφοροποιούνται οι άριστες εντυπώσεις που υπάρχουν από όλους τους ανθρώπους του αθηναϊκού ποδοσφαίρου για τον Κεραμεικό. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω για τον Κεραμεικό. Είμαστε πρώτοι με διαφορά στην βαθμολογία και θα επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Από εμάς εξαρτάται η άνοδος του Κεραμεικού που είναι μονόδρομος για όλους εμάς στην ομάδα. Η επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου δεν χάνεται με τίποτα”.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (10/2) πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Ελαφρά Ταξιαρχία-ΠΟΨ 0-2

Abola Team 3

Ενίσχυση με Άγγελο Χρόνη η Αναγέννηση Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος