free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο παικταράς που φέρνει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ

Παρότι απέχουμε αρκετά από τη λήξη της σεζόν, ωστόσο στην ΑΕΚ σχεδιάζουν από τώρα τις κινήσεις του καλοκαιριού και μάλιστα έχουν σταμπάρει τον μεγάλο τους στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος, φυσικά, από τον Αραούχο, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα από την πρώτη του συμμετοχή με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά ως γνωστόν αγωνίζεται στην Ένωση με τη μορφή του δανεισμού.

Η Ένωση, λοιπόν, δουλεύει από τώρα την παραμονή του Αργεντινού άσου και προσπαθεί να προετοιμάσει το έδαφος για να καταφέρει να κρατήσει τον παίκτη και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι φαίνεται να έχει ως …σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος παρουσιάζεται ευχαριστημένος στην Ελλάδα και φαίνεται να λέει πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει και του χρόνου στους Κιτρινόμαυρους.

Η περίπτωση του Αραούχο πάντως δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς απαιτούνται χρήματα και μάλιστα αρκετά για να ολοκληρωθεί το deal υπέρ της ΑΕΚ.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην υπόθεση, το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει ήδη τη συμπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη με όσα κάνει μέσα στο γήπεδο.

Το αφεντικό του συλλόγου έχει ξετρελαθεί με τον παίκτη κι αυτό μπορεί να τον αναγκάσει στο τέλος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κρατήσει στην ομάδα και ταυτόχρονα να …τρελάνει τους οπαδούς της ΑΕΚ που έχουν πάθει την πλάκα τους με τις ικανότητες του Αργεντινού.

Εάν συμβεί αυτή η κίνηση τότε η ομάδα της ΑΕΚ θα ισχυροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Related posts

Κυριακή 06/12: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Γιώργος Ανανίδας

ΕΠΣΑΝΑ: Η σημερινή (8/11) δράση στο Κύπελλο

Abola Team

«Τελειώνει» ο Χάσι!

Kώστας Παλαιολόγος