free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Άρης Βούλας-Κορωπί 1-1

Στο 1-1 έμειναν Άρης Βούλας και Κορωπί.

Ήταν ένα ματς αρκετά δυναμικό και από τις δύο πλευρές, με τους γηπεδούχους του Κυριάκου Δαγγούλη να μπαίνουν γερά στον αγωνιστικό χώρο, με την… φόρα του γηπεδούχου.

Στο 15′, ωστόσο, το Κορωπί του Γιάννη Μαγγίνα κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Λίτσα στον Σεϊτάι, με τον Αλεξίου από τα 11 βήματα να είναι εύστοχος και να κάνει το 1-0, αλλάζοντας όλον τον ρυθμό του α’ μέρους. Να σημειώσουμε πως η απόφαση της Αντωνίου να δείξει την άσπρη βούλα έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, ισχυριζόμενοι πως ο Λίτσας έχει βρει μόνο μπάλα, την ώρα που από το Κορωπί λένε πως υπάρχει πρώτα ανατροπή του Σεϊτάι και ύστερα επαφή με την μπάλα. Όπως και να’ χει, το Κορωπί έκανε τη… ζημιά με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου και από εκεί και πέρα κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Άρης Βούλας θα λέγαμε αγχώθηκε και μπλοκαρίστηκε, με αποτέλεσμα να ψάχνει ανορθόδοξα (με μεγάλες μπάλες) κάποια απάντηση. Ο ΑΟΚ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε δύο καλές στιγμές να πετύχει και το 0-2 πριν την ανάπαυλα: Στην πρώτη ο Κάρσος με δύσκολη επέμβαση είπε όχι στον Μουτζακά, ενώ στη δεύτερη ο Μαστρογιάννης σούταρε ψηλά!

Στην επανάληψη ο Άρης Βούλας παρουσιάστηκε βελτιωμένος στην ανάπτυξη του, είχε καθαρό μυαλό και πίεσε στο μισό γήπεδο το Κορωπί για την ισοφάριση, με τις αλλαγές του Κυριάκου Δαγγούλη να βοηθούν σημαντικά τους γηπεδούχους. Η υπεροχή τους απέφερε καρπούς, στο 85′, όταν ο Κριλής με δυνατό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1! Ο Άρης Βούλας έχοντας το μομέντουμ στο τελευταίο δεκάλεπτο έψαξε και δεύτερο γκολ για την ολική ανατροπή, απείλησε σε δύο-τρεις περιπτώσεις, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητές: Αντωνίου, Πολυχρονιάδης, Παπαδιώτης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Βέλλης, Γκριν Λόνγκο (55′ Τσιαγκάνης), Λίτσας (85′ Λάσκος), Διακρούσης, Κριλής, Γιουνγκ Σουν (65′ Σανσάρογλου), Διγενής, Παπαδημητρόπουλος, Σταθάκης.

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης, Λυμπερόπουλος, Παπαδόπουλος (75′ Βατίστας), Πάντου, Αλεξίου, Σεϊτάι, Πετράι (55′ Μπανάι), Μουτζακάς (70′ Κάλλης), Μαστρογιάννης, Αμπεντινάι.

 

Related posts

Τέλος από την Μαρκό ο Χάρης Γκόντζος!

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Καραβίδας βοηθός προπονητή στην Μαρκό

Abola Team 3

«Εκτόξευση» με όπλο την Ακαδημία τα Γλυκά Νερά!

Ρένος Γιαμπουράς