free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εντυπωσιακό το Ρουφ, 4-2 εκτός το Ηράκλειο

Με το δίδυμο Μπεκατώρο-Γαλάνη να “κεντάει” επιθετικά, το Ρουφ νίκησε εκτός έδρας με 4-2 το Ηράκλειο σε ένα ματς το οποίο ήταν πλούσιο σε φάσεις και φυσικά σε γκολ.

Στο 13′ ο Μπεκατώρος δείχνοντας την κλάση του και την εμπειρία του με σουτ “κομήτ用μέσα από την περιοχή έστειλε την μάλα στο “Γάμα” κάνοντας το 0-1.

Στο 25΄ο Γαλάνης με φαλτσαριστή κεφαλιά από ασίστ του Μπεκατώρου έκανε το 0-2 ενώ στο 46′ ο Φωτόπουλος σε κενό τέρμα από έτοιμο γκολ που του σέρβιρε ο Μπεκατώρος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 39′ ο Παπάζογλου με κοντινό σουτ μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους ενώ, στο 56′ ο Μπεκατώρος από ασίστ του Γαλάνη με πλασέ έκανε το 1-3.

Στο 64′ ο Καφετζής με πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Μέρτκολα μείωσε σε 2-3 για το Ηράκλειο, ενώ στο 82′ ο Νταβαρίνος με θεαματικό μακρινό φάουλ έγραψε το τελικό 2-4.

Στο 80′ σε εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Καφετζή η μπάλα έφυγε ελάχιστα κόρνερ. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ρουφ αφιέρωσαν τη νίκη στους εορτάζοντες Θοδωρήδες τον πρόεδρο του συλλόγου Κουνάδη, τους παίκτες Καραμπά και Μπέρτζο και στον παίκτη της ομάδας Θανάση Τσιπλάκη που υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Εκτός από τους προαναφερθέντες διακρίθηκαν ακόμα οι Καριατλής, Καφετζής, Φερεντίνος, Παπάζογλου και Λαγκαδινός, Ασλανι.

Στο 90′ ο γκολκίπερ του Ρουφ Μάκης Κουνάδης πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε τετ-α-τετ σουτ του Καριατλή.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο Κοσικίδης, Χ. Νικολάου, Λεοντακιανάκος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μακρής, Μέρτκολα, Ζούνα(30′ Λύκος), Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας(30′ Λαγός), Καριατλής, Παπάζογλου, Μουκίδης(60′ Σαντριάς), Καφετζής, Καραχάλιος.

ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης, Ασλάνι, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος, Νταβαρίνος, Φωτόπουλος(88′ Ίσσα), Σκεύης, Γαλάνης(65′ Μέμας).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

 

Related posts

Συνεχίζουν Οικονομόπουλος, Μόχλας στον Κένταυρο

admin

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 1-1

abola10

Δεν Χ-άρηκε κανείς!

Abola Team