free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Άλμα ανόδου τα Πετράλωνα, 2-0 εκτός την Αρμενική

Ομάδα μοντέλο τα Πετράλωνα και άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο από τον Χρήστο Κιούρκο, νίκησαν εκτός έδρας την Αρμενική με 2-0 και έκαναν άλμα ανόδου.

Στο 28′ από φάουλ του κορυφαίου παίκτη του γηπέδου Μινάϊ ο Παναγόπουλος με φαλτσαριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 31′ από ασίστ του Παπαδάκη ο Ρόκο που έφυγε μόνος του με ιδανικό πλασέ έγραψε το τελικό 0-2. Εντυπωσιακή απόκρουση του γκολκίπερ Δρόσου στο 25′ σε τετ-α-τετ σουτ του Κουκουνασούλη. Διακρίθηκαν ακόμα οι Βέλλης,Χατζημιχάλης, Λάππας, Κατσούδας, Μινάϊ και από τους γηπεδούχους οι Λοϊσιος, Κάρκος. Άριστος ο διαιτητής Κοσικίδης και ο πρώτος βοηθός Κουντουρέλλης ενώ ο δεύτερος βοηθός Λυμπερόπουλος δεν είδε το πέναλτι που έγινε στο 75′ στον Βέλλη ενώ στο 85′ λανθασμένα υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ρόκο των Πετραλώνων που έφευγε μόνος του.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Τσιτσίλιας, Μωραϊτης, Κουγιουμτζιάν, Νάσκο, Κουκουνασούλης, Κάρκος, Λοϊσιος, Ρίζος(52′ Μαρτιροσιάν), Δεληγιάννης(55′ Σταμάτης), Παναγόπουλος(66′ Δέτσιος), Μαραγκός.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Δρόσος, Βέλλης, Μουσάϊ, Κατσούδας, Παπαδάκης(69′ Χελιώτης), Λάππας, Καρούμπαλης(76′ Κυφωνίδης), Χατζημιχάλης, Ρόκο, Μινάϊ, Παπαγεωργίου(66′ Σπυροπάλι).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Πήραμε μία πολύ δύσκολη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Απομένουν έξι τελικοί για εμάς»

Kώστας Παλαιολόγος

Τον Στέλιο Βολικάκη απέκτησαν τα Μελίσσια

Abola Team 3