free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ελπίζει η Θύελλα

 

Η ομάδα του Μοσχάτου πέρασε «αλώβητη» από την Χαραυγή επικρατώντας 0-3 του Αστέρα Κερατσινίου και διατήρησε ζωντανές της ελπίδες της για άνοδο.

 

 

   

Γερά στο κόλπο της ανόδου στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Πειραιά παρέμεινε η Θύεςλλα Μοσχάτου με την εκτός έδρας νίκη της επί του Αστέρα Κερατσινίου με 3-0.

 

Οι φιλοξενούμενοι παρέμεινα  στην τρίτη θέση του βθαμολογικού πινακα με 44 πόντους, έναν λιγοτερο από τον δεύτερο Αίαντα Σαλαμίνας και πλέον η μάχη «μαίνεται» με φόντο το εισιτήριο της ανόδου.

 

Η Θύελλα Μοσχάτου είχε σε καταπληκτική ημέρα τον Βερέσογλου, που πέτυχε δύο γκολ  (35’, 78’), οδηγώντα ςτην ομάδα του εκ του ασφαλούς στον θρίαμβο. Ενδιάμεσα ο Παππάς στο 37’ είχε γράψει το 0-2.

 

Καλή η διαιτησία του Πουλόπουλου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Βώκος, Σταύρου (46’ Λάλος), Ρεϊσόπουλος, Κουκοβίνος, Δεσύλλας, Μιχαλάκάκος (65’ Φλωρόπουλος), Ζουρούδης, Νταντής., Ζακόλι, Ντραγκότι, Κοντορήγας.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γερογιάννης, Μάρκος, Μπάλιος (60’ Σκοπελίτης), Βερεσόγλου, Μπουρίκος, Μαυρέλης, Κολποδίνος , Ασιέγκμπου (80’ Λεμονής), Κουτρής (68’ Βαρούχας), Κωνσταντάκοες, Παππάς.

 

  

 

 

 

 

Related posts

Με αρκετές απουσίες η Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού εναντίον της Προοδευτικής

Abola Newsroom

Άνω Νεάπολη-Λέοντες Καμινίων 1-1

Abola Team 3

«Ντόρτια» η ΑΕ Νίκαια

Kώστας Παλαιολόγος