free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τρίποντα για Χαλκηδονικό και Ολυμπιακό Λιοσίων

Ο Χαλκηδονικός κατάφερε να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση του Ολυμπιακού Κυψέλης επικρατώντας με 1-0.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερα καλή απόδοση ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλο το ματς και θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς νωρίτερα, αλλά πότε οι λανθασμένες επιλογές, πότε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Στραβοκέφαλος και πότε η ατυχία δεν τους το επέστρεψαν. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χαλκηδονικός έχασε πέναλτι και είχε και δύο δοκάρια. Τελικά στην εκπνοή κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο χάρη στην εμπειρία και την εκτελεστική δεινότητα του Βαγγέλη Κοντογουλίδη.

Στο 41′ το σουτ του Λυμπερόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Στραβοκέφαλος και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 71′ ο Χαλκηδονικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δημητρούλη, αλλά ο Μάρκος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να νικήσει τον Στραβοκέφαλο που απέκρουσε. Στο 84′ ο κεραυνός του Αντωνόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ λίγο έλειψε στο 86′ να παγώσει το γήπεδο όταν το σουτ του Θανάση απέκρουσε εκπληκτικά ο Σταυριανουδάκης. Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90+2′ όταν ο Παππάς από αριστερά έκανε ωραία ενέργεια και σέντραρε, με τον Κοντογουλίδη με έξυπνη προβολή να κάνει το τελικό 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Σταυριανουδάκης, Σαρηγιαννόπουλος, Θέμελης, Νίκα, Καβύρης, Λυμπερόπουλος (76′ Κορκίδης), Δημητρούλης (64′ Αντωνόπουλος), Τσιάμης, Μάρκος, Κουλούρης (64′ Κοντογουλίδης), Παππάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Στραβοκέφαλος, Κολάς, Τσιρώνης, Τσιάρος Αλ., Τσιάρος Αχ., Θεοδωρόπουλος, Κισσανδράκης (88′ Αποστολίδης), Θανάσης, Χοτζάι, Σιώρης, Κολίγιωργας (72′ Μπούρμπο).

 

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων 4-0 την Κορωνίδα

 

Έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Γιώργο Αθανασιάδη που πέτυχε 3 γκολ, ο Ολυμπιακός Λιοσίων νίκησε εύκολα την Κορωνίδα με 4-0 και συνεχίζει να μάχεται για την άνοδο, παραμένοντας στη δεύτερη θέση.

Στο 33′ ο Αθανασιάδης έκανε το 1-0, ενώ ο Αθανασόπουλος στο 45′ με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αθανασιάδης με άλλα δύο προσωπικά γκολ στο 84′ και στο 89′, πετυχαίνοντας έτσι χατ-τρικ.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίχτες, αφού στο 77′ και ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Πατέλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Τριανταφύλλου, Φραγκόπουλος, Αργυρός (66′ Δούκας), Καπλάνης(57′ Κάϊδος), Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Γκαβζίδης, Αθανασόπουλος, Αθανασιάδης, Πούλιος (75′ Τεννές), Μπινιάκου.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Στάντσι, Αναστασόπουλος, Ντούρας (46′ Λύτρος), Κέντζο, Παναγιώτου, Μπίνης (16′ λ.τ. Στίμος), Παλαιοθόδωρος (66′ Καρποντίνης), Καλύβας, Γολίδης, Κώττης, Θεοφιλόπουλος.

Related posts

Ο σούπερ γκολτζής στην ΕΠΣΑ Ανδρέας Μπεκατώρος μεταγράφηκε στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων

Abola Team 3

Δυναμώνει το Ηράκλειο

abola10

Ο Γκυζιακός στην παράταση 4-2 τον Φοίνικα Περιστερίου (2-2 το 90λεπτο)

Abola Team