free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αγγελάκης: «Θα πάμε μόνο για την νίκη»

Το σύνθημα για νίκη επί του Κερατσινίου έδωσε ο τεχνικός του Αετού Κορυδαλλού Τάκης Αγγελάκης.

 

 

Τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν θα κληθεί να παίξει ο Αετός Κορυδαλλού τοεπόμενο 15ήμερο στους δύο … τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου απέναντι στο Κερατσίνι.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι υπολείπονται δύο πόντων του συγκροτήματος του Βασίλη Σπάθα, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον φετινό τους ανταγωνιστή, ο οποίος μάλιστα στην σαββατιάτικη αναμέτηση, θα επιστρέψει στην φυσική του έδρα το «Παναγιώτης Σαλπέας».

Ο τεχνικός του Αετού Κορυδαλλού Τάκης Αγγελάκης αναγνωρίζει τον βαθμό δυσκολία,ς που θα κληθεί να αντιπαρέλθει η ομάδα του, αλλά και τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν οι δύο συγκεκριμένες αναμετρήσεις και με δηλώσεις του στο «Abola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Έφτασε η στιγμή να δείξουμε τί αξίζουμε και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τους στόχους που έχουμε θέση Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα με σκοπό να φανολυμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τάκη Αγγελάκη, για να προσθέσει ερωτηθείς στο κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί θετικό ή αρνητικό το γεγονός ότι η ομάδα του θα χρειαστεί να παραταχθεί μόνο για την νίκη:

«Έτσι κι αλλιώς εμείς θα πηγαίναμε στο Κερατσίνι με μοναδικό στόχο την νίκη και με αυτό το σκεπτικό θα παραταχθούμε απέναντι στον σπουδαίο αντίπαλό μας. Φυσικά σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι τα δύο ματς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικά και θα χρειαστεί να τα προσεγγίσουμε με τελείως διαφορετικό σκεπτικό. Θεωρώ ότι έχουμε όλα τα εχέγγυα και τις δυνατότητες να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Κράσι.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μαναριώτης: «Δείξαμε χαρακτήρα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Οριστική η μετακίνηση Νταουτάϊ και Κιάφα στο Κερατσίνι

Abola Team 3

Τουρουντζής: «Κάθε ματς και τελικός»

Kώστας Παλαιολόγος