free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπότος: «Είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς με Αετό!»

Την δίψα του για την κατάκτηση του νταμπλ εξέφρασε ο τερματοφύλακας του Κερατσινίου Αλέξανδρος Μπότος.

 

Κάθε λόγο να νιώθει απόλυτα ευχαριστημενος από την νέα ευρεία νίκη του Κερατσινίου αυτή τη φορά επί του ΑΣ Ποντίων, με 3-0, αλλά και από την προσωπική του απόδοση, είχε ο Αλέξανδρος Μπότος.

Ο νεοφερμένος πορτιέρο, ο οποίος από την ημέρα της ένταξής του στους «ροσονέρι» έχει μεταδώσει απίστευτη ηρεμία και σιγουριά στα μετόπισθεν, αλλά και κάτω από τα γκολπόστ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στις πτυχές της φρενήρης πορείας της ομάδας του, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ:

«Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και συνδυάζει τις νίκες της με πολύ καλή απόδοση. Νιώθουμε σαν μία οικογένεια και αυτό βγαίνει ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα η προσοχή μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στους δύο επόμενους τελικούς που μας περιμένουν απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού, όπου νιώθουμε έτοιμοι κι αποφασισμένοι να τα δώοσυμε όλα για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει. Όλη την εβδομάδα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος».

Advertisements

Related posts

Σκλάβος: «Όσοι μείνουμε θα παλέψουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σπάθας: «Κόποι μιας σεζόν δικαιώθηκαν»

Σκλάβος: «Μπράβο στους παίκτες μου, έδειξαν σοβαρότητα»

Kώστας Παλαιολόγος