free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φουρίκης: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές!»

Τα εύσημα στους παίκτες του για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Νέου Ικονίου, απένειμε ο τεχνικός του Αίαντα Σαλαμίνας Στάθης Φουρίκης.

 

 

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την άμεση επάνοδό του στην Α’ Κατηγορία πραγματοποίησε ο Αίας Σαλαμίνας, με την εκτός έδρας νίκη του επί του Νέου Ικονίου με 2-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στους νησιώτες να παραμείνουν ακλόνητοι στην δεύτερη προνομιούχο θέση του πρώοτυ ομίλου της Β’ ΕΠΣΠ Πειραιά και να αντενίζουν με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία την κρίσιμη τελική ευθεία του φετινού «μαραθωνίου»

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Στάθης Φουρίκης δεν θα μπορούσε να μην απομείνει τα εύσημα στους παίκτες του για νέα σπουδαία τους επιτυχία, αλλά και την ομολογουμένους πολύ καλή εμφάνιση

«Πετύχαμε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της ανόδου. Απομένουν πλέον έξι παιχνίδια και ο Αίας θα παίξει να τα κερδίσει όλα βλέποντας τα, ένα ένα ούτως ώστε να πετύχει τον στόχο του ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την νίκη που μας έδωσε ακόμη τρεις βαθμούς!!

Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους της ομάδας που ακολουθούν την ομάδα όπου και αν παίζει και πολλά μπράβο στους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας που μοχθούν και όλα είναι όπως πρέπει στήν ομάδα».

 

 

 

 

 

Related posts

Ολυμπιακός Περάματος: Παραιτήθηκε η Μωρέ

Nάσος Φακίδης

Λέοντες Καμινίων: Ανακοίνωσε Γρυπάρη

Nάσος Φακίδης

Στον Αστέρα Νίκαιας Σταματούκος και Ξανθάκης

Nάσος Φακίδης