free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρελθόν ο Μπέντο, αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο Βούζας

Την λύση της συνεργασίας της με τον 48χρονο Πορτογάλο προπονητή ανακοίνωσε την Δευτέρα (6/3) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Χρέη υπηρεσιακού αναλαμβάνει ο τεχνικός της Κ-20 Βασίλης Βούζας πλαισιωμένος από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.

 

Οριστικά παρελθόν από την τενχική ηγεσάι του Ολυμπιακού αποτελεί πλέον ο Πάουλο Μπέντο! Ο Πορτογάλος τεχνικός πλήρωσε το «μάρμαρο» των τελευταίων συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως το κάκιστο κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια της ομάδα.

Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας (6/3) η ΠΑΕ Ολυμπιακός με σχετική της αανκοίνωση, γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον 48χρονο προπονητή, με τον τεχνικό τη Κ-20 Βασίλη Βούζα να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, παλισιωμένος από τους Αριελ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο. Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη».

 

 

Related posts

Κέρκυρα-Ατρόμητος 1-3

Abola Team 2

Σε ένα μήνα-στις 22 Οκτωβρίου σέντρα στην Football League!

Abola Team 3

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 2-0

Abola Team 2