free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία του θριάμβου επί της ΑΕ Περάματος αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟΑΔ Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορία μέχρι το …επόμενο πραγματοποίησε ο ΑΟΑΔ με την πολύ σημαντική του νίκη επί της ΑΕ Περάματος με 1-0.

Μία επιτυχία, η οοία επέτρεψε στην νεοφώτιστη ομάδα να ανασάνει βαθμολογικά και να αποκτήσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει για την εξασφάλιση της σωτηρίας της.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μπάμπης Σκλάβος με δηλώσεις του στο «Abola.gr» στάθηκε στην αξία αυτής της νίκης

«Θέλαμε πάρα πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι και μπήκαμε με πολύ πάθος και με ξεκάθαρο  πλάνο. Μπορώ να πω ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης θεωρούσαμε ότι πολύ δύσκολα θα κερδίζαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού είχαμε ενημερωθεί για το πόσο ανταγωνιστικά η ΑΕ Περάματος είχε σταθεί στο προηγούμενό της ματς κόντρα στο Κερατσίνι, ενώ και το τελευταίο διάστημα επιδείκνυε μία αγωνιστική άνοδο.

Το ευχάριστο είναι πήραμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε βάσιμα για την παραμονή μας, έστω και μέσω της διαδικασία των πλέι – άουτ. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

 

 

Related posts

Έτοιμο το Κερατσίνι για Αίαντα

Kώστας Παλαιολόγος

Πρώτη και αήττητη η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

Σκλάβος: «Έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε συνοχή»

Kώστας Παλαιολόγος