free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας 3-1 το Υπουργείο Εσωτερικών

Με ολική ανατροπή στο σκορ η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας νίκησε στο γήπεδο της Καλλιθέας για το πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ την ομάδα του Υπουργείου Εσωτερικών-Ανάπτυξης με 3-1.

Η επιτυχία της ομάδας του ΥΕΘΑ παίρνει μεγαλύτερη αξία καθότι οι νικητές για μεγάλο διάστημα και μετά την ισοφάρισή τους αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγγελίδη στο 69′. Παρότι στο διάστημα αυτό το ΥΕΘΑ έπαιξε με παίκτη λιγότερο εντούτοις κατάφερε να πετύχει τα δύο γκολ της νίκης.

Στο σκορ προηγήθηκε μόλις στο 1′ το Υπουργείο Εσωτερικών με συρτό σουτ του Κίτση κι αφού η μπάλα βρήκε και σε πόδι αμυντικού.

Στο 25′ ο Καστανιώτης με θεαματική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 34′ σε φοβερό μακρινό σουτ του Χαρακάκου ο γκολκίπερ των ηττημένων Ζώγας πετάχτηκε στο “Γάμα” και πραγματοποίησε απόκρουση για όσκαρ από αυτές που σπάνια βλέπουμε ακόμα και στην μεγάλη κατηγορία. Στο 36′ σε σουτ του Κουρή της ομάδας του Υπουργείου Εσωτερικών η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 78′ ο Κουκόπουλος έκανε το 2-1 για το ΥΕΘΑ ενώ στο 89′ ο Καραβασιλειάδης έγραψε το τελικό 3-1 με εντυπωσιακό συρτό σουτ και αφού προηγήθηκε μαγικός συνδυασμός όπου οι παίκτες της νικήτριας ομάδας έκρυψαν το τόπι. Άριστο το διαιτητικό τρίο Σφακιανάκης, Ανδριώτης, Μητράκος. Γιατρός του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ: Δώριζας(74′ λ.τ. Φιλιντόπουλος), Γιαννακάκης, Μουζής, Παρούσης, Καστανιώτης, Σίμος, Αγγελίδης, Μυκωνιάτης, Κουκόπουλος, Χαρακάκος(83′ λ.τ. Κομπορόζος), Καραβασιλειάδης, ενώ έπαιξαν επίσης οι Μίνος-Σακκάς, Χρυσοβέργης, Ασφής, Δημήτρης Βάρσος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Ζώγας(46′ Μίχας), Καραγιάννης, Μακρίδης, Μαυρέλης, Βαρυθυμιάδης, Πλατής, Μπουζινέκης, Καστάνης, Γεωργόπουλος, Κίτσης, Κουρής ενώ έπαιξαν επίσης οι Νακόπουλος, Δημητρόπουλος.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Πάει για το μπαμ με Τσόρι Ντομίνγκες ο Απόλλων

Abola Team 3

Στην Καλλιθέα ο Παπαγγελής

Abola Team 2

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη το 2017 ο Μπεργκ!

Abola Team 3