free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εξαιρετικά αφιερωμένη η νίκη του Ρουφ στο Ηράκλειο

Αφιερωμένη εξαιρετικά σε συγκεκριμένα πρόσωπο ήταν η νίκη που πέτυχε το Ρουφ στο εκτός έδρας ματς με το Ηράκλειο.

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά “τρώγοντας” ανοίγει η όρεξη.

Αυτό ισχύει απόλυτα για την ομάδα του Ρουφ η οποία το τελευταίο διάστημα δείχνει ασυγκράτητη και πετάει από νίκη σε νίκη. Μάλιστα το τεχνικό τιμ της ομάδας με επικεφαλής φυσικά τον Δημήτρη Παπασπύρου “έσταζε μέλι” για τους παίκτες της “Αούστρια” για την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν στο γήπεδο στο εκτός έδρας ματς με το Ηράκλειο στο οποίο το Ρουφ επικράτησε με σκορ 4-2.

Χαρακτηριστικά σχετικά με την απόδοση των παικτών του Ρουφ ήταν και τα λεγόμενα του Κώστα Λάμπρου. Ο συνεργάτης του Δημήτρη Παπασπύρου, μεταξύ άλλων τόνισε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που έδειξαν ψυχραιμία, πάθος και έπαιξαν πειθαρχημένα και με ψυχή. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή θέση στην βαθμολογία, όμως δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Στους τρεις εορτάζοντες εκείνη την ημέρα στο Ρουφ, τον πρόεδρο του συλλόγου Θοδωρή Κουνάδη και τους παίκτες Θοδωρή Μπέρτζο και Θοδωρή Καραμπά αφιέρωσε η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ρουφ την εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλείου. Αυτή τη νίκη επίσης την αφιέρωσαν στον ποδοσφαιριστή Θανάση Τσιπλάκη που υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Χρέη τεχνικού διευθυντή ο Πέτρος Καπώνης στο Παλαιό Φάληρο

Kώστας Παλαιολόγος

Σταμπουλίδης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Πρωτιά μέσω της έδρας μας!»

Kώστας Παλαιολόγος