free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Αξίζουν πολλά μπράβο!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την εκτός έδρας νίκη επί του Άτταλου έπλεξε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Ένα ιδιαίτερα δύσκολο τριήμερο πέρασε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, λόγω προβλήματος υγείας. Ο έμπειρος προπονητής εισήχθη εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό με πρόβλημα ιγμορίτιδας και με την κατάλληλη θεραπεία που του συστήθηκε ευτυχώς όλα πήγαν κτ’ ευχήν.

 

Το σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπιζε τα προηγούμενα 24ωρα, όπως ειναι φυσικό, δεν του επέτρεψενα ασκήσει τα καθήκοντά του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άτταλο, όπου η ομάδα του Γαλατσίου έφτασε στην σπουδαία νίκη με 2-1.

 

Ο Παναγιώτης Καλαίτζίδης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»,  έσπευσε να επιβραβεύσει τόσο τους ποδοσφαιριστές του, όσο και τους άμεσους συνεργάτες του για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη:

 

«Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τόσο τον στενό μου συνεργάτη Νίκο Καραμήτρο, τους γενικούς αρχηγούς Σταύρο Αργυρόπουλο,Μιχάλη Κωττάκη, οι οποίοι ανέλαβαν με απόλυτη επιτυχία να αναπληρώσουν το κενό του λόγω της ασθένειας που μου προέκυψε, αλλά κυρίως τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι τα έδωσαν όλα κι έφτασαν σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Παρά τις απουσίες των Μανώλη Ιακωβίδη, Γιώργο Μπουρλέση και του τιμωρημένου Δημήττρη Μύτη, όσοι αγωνίστηκαν, έδωσαν τα πάντα, ώστε να έρθει αυτή η σπουδαία νίκη.

Τους αξίζουν πολλά μπράβο! Συνεχίζουμε απτόητοι την προσπάθειά μας με στόχο μία όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή πορεία».

 

Related posts

Βενάκης: «Ξεκάθαρος στόχος η νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Πήραμε σημαντική νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Θα ανασυγκροτηθούμε το διάστημα της διακοπής»

Kώστας Παλαιολόγος