free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία του θριάμβου επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων στάθηκε ο προπονητής του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο  όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ μέχρι το …επόμενο, πραγματοποίησε ο Καλαμάκι, χάρη στην σπουδαία του νίκη επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με 1-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να διατηρήσει ακλόνητες τις ελπίδες του για την αποφυγή του υποβιβασμού και παράλληλα να αποκτήσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ενόψει της καθοριστικής συνέχειας

Ο τεχνικός Νίκος Μανωλάς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος από την πολύ σημαντική νίκη και με δηλώσεις του στο «Abola.gr» επιβράβευσε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη, ώστε να διατηρήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για την αποφυγή του υποβιβασμού. Έστω και την ύστατη ώρα οι ποδοσφαιριστές μου συναισθάνθηκαν την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά ακι του συγκεκριμένου παιχνιδιού, που ήταν χωρίς γυρισμό για την ομάδα μας και υπερέβαλαν εαυτούς, ώστε να κατακτηθούν οι ρεις πολύτιμοι βαθμοί. Παρά το γεγονός ότι οι Δημήτρης Ιωακειμίδης και Μιχάλης Μποφίλιος αγωνίστηκαν τραυματίες και ο Άρης Γιάρας απουσίαζε λόγω τραυματισμού, όλοι όσοι αγωνίστηκαν, έδωσαν και την ψυχή τους. Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση για τη δύσκολη κι απαιτητική συνέχεια που μας περιμένει σε όλα τα επίπεδα και την ευκαιρία να πάρουμε μία ανάσα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Καλαμακίου, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στα πρωτοπόρα Πετράλωνα, τα οποία αποτελούν την πληρέστερη ομάδα του ομίλου μας. Όλη την εβδομάδα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

Related posts

Άνετο τρίποντο ο Άγιος Δημήτριος (3-0)

Abola Team

Συνεχίζει με Σπύρο Θεοδωρακάτο o ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Κάθε ματς σαν να είναι τελικός!»

Kώστας Παλαιολόγος