free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Με ηρεμία αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας έδωσε ο προπονητής του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

 

 

Την ξέφρενη πορεία των επτά τελευταίων αγωνιστικών στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας διεύρυνε ο Χαραυγιακός με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του ΑΟ Χαϊδαρίου με 3-0.

Μία επιτυχία, η οποία σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών, στην οποία υποχρεώθηκε ο πρωτοπόρος Θρίαμβος Χαϊδαρίου από τον Μικρασιατικό (1-1), επέτρεψε στο συγκρότημα της Ηλιούπολης να ψαλιδίσει στους τρεις τους βαθμούς της διαφοράς που χωρίζει τις δύο ομάδες

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, ο οποίος από την ημέρα, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «νερατζούρι» έχει επιφέρει μία άλλη δυναμική και άνεμο αισιοδοξίας στην ομάδα, με δηλώσεις του στο «Abola.gr» έδωσε το στίγμα του ενόψει τς κρίσιμης τελικής ευθείας που πειρμένει την ομάδα του, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου κόντρα στα Σούρμενα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστική συνέπεια και την εν γένει παρουσία των ποδοσφαιριστών μου, τόσο στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαϊδαρίου, όσο και γενικότερα όσο διάστημα βρίσκομαι στην ομάδα. Από τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Άρη Πετρούπολης

είχα βγει δημόσια και είχα τονίσει ότι δεν θα πρέπει να μας υποτιμάει κανείς και βλέπω ότι δικαιώνομαι» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, για να προσθέσει, δίνοντας το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

«Αντιμετωπίζουμε με ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση το κάθε παιχνίδι. Δουλεύουμε πολύ μεθοδικά στις προπονήσεις, με τους παίκτες μου να δείχνουν τρομερή όρεξη. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό και αυτό βγαίνει ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο,. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου, αλλά. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και κατόπιν για το τελικό του Κυπέλλου κόντρα στα Σούρμενα».

Related posts

Σιλεβίστας: «Κάναμε υπέρβαση φέτος!»

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στις 27 Μαϊου στην Α.Ε. Ηρακλείου

Έντονες συγκινήσεις στην Αγία Παρασκευή!

Abola Newsroom