free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διοικητική αναδιάρθρωση στον ΑΟ Χαϊδαρίου

 

Σε ριζική αναδιάρθρωση προχώρησε ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, με ορίζοντα ένα ακόμη πιο δημιουργικό και ευοίωνο μέλλον.

 

Με ξεκάθαρο στόχο τη δημιουργία ενός πανίσχυρου Διοικητικού Συβουλιου, το οποίο θα αποπνέει υγεία και ορίζοντα για ένα ακόμη πιο ευοίωνο μέλλον, υπήρξαν ορισμένες σημαντικές ανακατατάξεις τα διοικητικά δρώμενα του ΑΟ Χαίδαρίου.

Στις εργασίες της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας υπό την Προεδρία του Σωτήρη Παπαϊωάννου, η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα και τα μέλη ασχολήθηκαν με την αναδιάρθρωση σε ορισμένες θέσεις και σχετικές αλλαγές στην σύνθεση του οργάνου.

Από τις ζυμώσεις όπου σημειώθηκαν, προέκυψε νέος νέος Αντιπρόεδρος του ιστορικού σωματείου. Αυτός θα είναι ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται έντονα στην πόλη των δυτικών προαστίων Άρης Χρονόπουλος

Αξίζει να σημειωθεί  ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας μέχρι πρότινος ήταν απλό μέλος στο Διοικητικό Σχήμα των «κυανέρυθρων»  ενώ θέση μέλους καταλαμβάνει πλέον ο  Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος.

Στα αξιοσημείωτα, επίσης, χρίζει η παραίτηση του Γιώργου Κοπανά, έπειτα πό θητερία αρκετων ετών στα διοητικά δρώμενα του συλλόγου. Στην τελευταία του θητεία εκτελούσε χρέη ταμία του ΔΣ και την θέση του πήρε ο Νίκος Καραβίτης, ο οποίος έως τώρα ήταν πρώτο αναπληρωματικό μέλος.

Related posts

Δάφνη παλαιού Φαλήρου Άγιο Δημήτριο 3-0

admin

Ενίσχυση με Τυριακίδη για την Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει ο Κώστας Κραψίτης στην Αγία Παρασκευή

Kώστας Παλαιολόγος