free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Μπορούσαμε πολύ μεγαλύτερο σκορ!»

Τον ενθουσιασμό του από την εκπληκτική εμφάνιση των παικτών του και τη ευρεία νίκη επί του Τριφυλλιακού, εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θόδωρος Κουτσουδάκης

 

 

Την διαρκή αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε ο ΠΑΣ Γαλάτσι στην αναμέτρηση με τον Τριφυλλιακό.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκε με την χαρακτηριστική άνεση που μαρτυράει το τελικό 3-1, γεγονός το οποίο του επέτρεψε να αναρριχηθεί κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Ο τεχνικός Θόδωρος Κουτσουδάκης μιλώντας στο «Αbola.gr» επιβράβευσε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την σπουδαία νίκη επί του Τριφυλλιακού, όσο κυρίως από την συνολική εμφάνιση των πακτών του. Είχαν συναισθανθεί το κλίμα στις προπονήσεις τηις ημέρες που είχαν προηγηθεί του συγκεκριμένου αγώνα και ήμουν απόλυτα σίγουρος για τις δυνατότητες των παικτών μου και τί μπορούσαν να πετύχουν. Βγάλαμε πολλά πράγματα, τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις, με άμεση συνέπεια να δημιουργήσουμε σωρεία ευκαιριών. Βάσει της συνολικής μας εμφάνισης θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί, αφού θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολύ μεγαλύτερο σκορ» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Οι παίκτες μου επιδεικνύουν τρομερή διάθεση και προσήλωση στις προπονήσεις. Έχουμε βρει ρυθμό  και η αίσθησή μου είναι ότι όσο κυλάει ο χρόνος θα παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα».

Related posts

Αίσθηση με Στέργιο Μαστρογιάννη έκανε ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Ιωάννου: «Η προσοχή μας στον Ζέφυρο»

Kώστας Παλαιολόγος

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10