free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ν. Λεμονής: “Θα παίξουμε για… θάνατο στην Προοδευτική”

«Θα παίξουμε για τη φανέλα μας, θα παίξουμε για… θάνατο» επισήμανε ο πρόεδρος της Προοδευτικής λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το ντέρμπι με τον Ιωνικό.

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο, όπως άλλωστε υπαγορεύει η σημασία ενός τέτοιου αγώνα, επέλεξε ο Νίκος Λεμονής να στείλει τα μηνύματά του… προς πάσα κατεύθυνση, μεταφέροντας έμμεσα και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των βυσσινί, μερικά εικοσιτετράωρα πριν από το ντέρμπι με τον Ιωνικό. Ο πρόεδρος της Προοδευτικής εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στη Ραφήνα, σημειώνοντας πως την Κυριακή «θα το καταλάβει όλος ο κόσμος τι σημαίνει Προοδευτικάνος». Παράλληλα, κάλεσε όλους τους φίλους της ομάδας, παλιούς και νέους, να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας μάλιστα χαρακτηριστικές εκφράσεις, ενώ, όπως ενημέρωσε, αύριο (8/3) θα γίνουν όλες οι πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δείγμα της εμπιστοσύνης που έχει στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, ο Νίκος Λεμονής δήλωσε:

«Επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται γύρω από την ομάδα μας, την Προοδευτική, θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν μας πτοεί τίποτα. Είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα την προηγούμενη Κυριακή, όμως αυτό μας δυναμώνει και μας συσπειρώνει ακόμα περισσότερο. Η Προοδευτική, το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, δεν είναι μία απλή ομάδα σαν τις άλλες. Συμβολίζει οικογένεια, πάθος και δεσμούς. Μέσα από τις στεναχώριες μας, αντί να αποδυναμωνόμαστε, αντιθέτως δυναμώνουμε. Είμαστε σαν τους γνήσιους Έλληνες, δεν γονατίζουμε ποτέ και στο τέλος καταφέρνουμε τον στόχο μας. Ήδη έχετε καταλάβει ότι τα πέτρινα χρόνια της Προοδευτικής τελειώσανε. Η ομάδα μας έχει στόφα νικητή, έχει μάγκα προπονητή και μάγκες παίκτες, που δεν το βάζουν κάτω με τίποτα. Όσο για τους οπαδούς μας, θα το καταλάβει όλος ο κόσμος την Κυριακή τι σημαίνει Προοδευτικάνος. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ιωνικό, θα παίξουμε για τη φανέλα μας, θα παίξουμε για… θάνατο. Όσο για μένα, για να αποδείξω ότι δεν καταλαβαίνω από ήττες και ότι πιστεύω στην ομάδα μας και σε αυτά τα παιδιά, αύριο (8/3)) θα γίνουν όλες οι πληρωμές της ομάδας. Μπορεί να χάσαμε την άνοδο φέτος (όχι μαθηματικά), κερδίσαμε όμως ξανά την αίγλη και την αξιοπρέπεια που αρμόζει σε αυτή την ομάδα

ΥΓ.: Αυτή την Κυριακή θέλω να είμαστε μέσα στο κλουβί ‘Προο απ’ τα παλιά’ και να δείξουμε τι σημαίνει Κορυδαλλός. Περιμένω όλους τους παλιούς και νέους Προοδευτικάνους, αγκαλιά να τραγουδάμε ‘πάρτι-πάρτι στις 12 του Μάρτη’».

Related posts

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι Ιωνικός-Εθνικός

Abola Team 2

Ένα βήμα χωρίζει τον ΟΦ Ιεράπετρας από την κούπα!

Abola Team 2

Αήττητος: Εμπειρία και ποιότητα στην άμυνα με τον Ανδρέα Νομικό

Γιώργος Ανανίδας