free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Δεν σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών»

 

 

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην εντός έδρας ήττα από τον ΓΣ Αργυρούπολης αναφέρθηκε ο προπονητής του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

Σε αναπάντεχη εντός έδρας ήττα με 2-3 από τον ΓΣ Αργυρούπολης υποχρεώθηκε ο Ήφαιστος Περιστερίου χάνοντας πολύτιμο έδαφος στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση, αφού προηγήθηκαν με 2-0, εντούτοις στην συνέχεια δέχθηκαν τρία … αναπάντητα τέρματα από την ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων, με άμεση συνέπεια να υποχρεωθούν σε αυτή την ήττα.

Ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr» εστίασε στους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την ήττα, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να δώσει το δικό του στίγμα αναφορικά με την πολιτική που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια της φετινής περιόδου:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο συνολικά δεν σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών, Αν και ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίωρο, διάστημα στο οποίο βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 2-0, στη συνέχεια δεχθήκαμε  ένα γκολ από δικό μας λάθος, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αργήσαμε να αντιδράσουμε, στην συνέχεια πιέσαμε είχαμε δοκάρι, ωστόσο, συνολικά η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή κι ανάλογη προηγούμενων παιχνιδιών μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Ηφαίστου Περιστερίου, για να προσθέσει, αναφερόμενος στον σχεδιαμό, που θα δομηθεί στη συνέχεια της φετινής περιόδου:

«Από την στιγμή πλέον, όπου δεν έχουμε κάποιον ξεκάθαρο στόχο, θα δώσουμε πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών».

 

 

Related posts

«Κληρώνει» για Κουσάνα στους Τράχωνες

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜHTΡIOY 1–1

abola10

Παπαρούνης: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας!»

Kώστας Παλαιολόγος