free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Crimson Club »: «Η Προοδευτική θα απαντήσει στο γήπεδο»

Θέση πήραν οι οργανωμένοι της Προοδευτικής σχετικά με το Κυριακάτικο ντέρμπι γοήτρου πάνω απ’ όλα απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας.

Συγκεκριμένα, από τον Σύλλογο Φίλων Προοδευτικής «Crimson Club » εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

« Σε μια εβδομάδα που όλα περιστρέφονται γύρω από το ντέρμπι είναι προτιμότερο να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτό παρά να αναλωθούμε σε ανακοινώσεις και διαλόγους στο διαδίκτυο. Έτσι κι εμείς βάζουμε τις τελευταίες πινελιές στο Κυριακάτικο πάρτι το οποίο δυστυχώς οι φιλοξενούμενοι καλεσμένοι μας θα παρακολουθήσουν από τις οθόνες τους. Οι αντίπαλοι μας ως ενδιαφερόμενοι να περάσουν από τον Κορυδαλλό με θετικό αποτέλεσμα αφού «παίζεται» η άνοδος τους, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, έχουν επιδοθεί σε ένα ατελείωτο παραλήρημα. Φαίνεται ότι βρίσκονται σε πανικό αφού αντί να μας ευχαριστήσουν μιας και τα παρακάλια για βαθμό τους είχαν βοηθήσει στο παρελθόν να μην υποβιβαστούν και να πάρουν το εισιτήριο για ευρωπαϊκό αγώνα στρέφονται εναντίον μας και δε διστάζουν να ειρωνευτούν τον πρόεδρο Ν. Λεμονή που έχει κλείσει τ αυτιά στις σειρήνες και σίγουρα θα τους απαντήσει κατάλληλα. Ας αφήσουμε τις ανακοινώσεις και τα πολλά λόγια και ας μιλήσουν οι πράξεις όπως κάνουν άλλωστε τόσα χρόνια.

Ναι, 90 χρόνια με ίδιο όνομα, ίδιο έμβλημα και ίδια χρώματα στη φανέλα στα οποία σε επίσημο παιχνίδι, στα περίπου 50 έτη προϊστορίας, δε φύγατε ΠΟΤΕ νικητές από το «κλουβί». Γιατί σε όλα αυτά τα παιχνίδια αγωνιστήκατε τρομαγμένοι και φοβισμένοι ειδάλλως πως αλλιώς να ερμηνευτούν τα αποτελέσματα σας…που η μεγαλύτερη χαρά και επιτυχία σας είναι η ισοπαλία. Δε χωράνε γραφικότητες ούτε εντυπωσιασμοί και οι απαντήσεις θα δοθούν στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες όπως κάθε φορά όπου και θα δούμε όλοι μας όσα πρέπει. Η Προοδευτική και οι οπαδοί της έχουν αποδείξει το μέγεθος τους επανειλημμένα, οπότε μην εκπλαγείτε αν οι «ταλιμπάν» σας λυγίσουν μόλις μπουν μέσα στο «κλουβί»… »

Related posts

Πήρε Αϊραντζή ο Παναργειακός!

Abola Team 2

Θετικοί οιωνοί στην Παλαιόχωρα για την επιστροφή στο… σπίτι της

Abola Team 2

Ο Πέτρος Δημητρίου ανέλαβε τον Εθνικό Πειραιά

Abola Team