free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γέμισε από παιδιά η προπόνηση του Εργοτέλη

Την προπόνηση του Εργοτέλη επισκέφτηκε την Τετάρτη το δημοτικό σχολείο Ευρωπαϊκής παιδείας στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής με θέμα τον αθλητισμό.

Οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή την προπόνηση της ομάδας στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Ο τεχνικός διευθυντής – γενικός αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, καλωσόρισε και τόνισε στους μικρούς φίλους  την σπουδαιότητα του αθλητισμού γενικά, την φιλοσοφία του ποδοσφαίρου, αλλά και την καθημερινότητα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Δια χειρός Σέρχιο Λεάλ, του οποίου ο γιος είναι μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου, ο Εργοτέλης δώρισε στους εκδρομείς μία υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με δίτερμα μεταξύ 2 ανάμεικτων ομάδων που δημιουργήθηκαν από ποδοσφαιριστές και μαθητές, δίνοντας χαμόγελα και χαρά στους μικρούς φίλους, κάτι που αποτέλεσε την μεγαλύτερη ικανοποίηση για την φιλοξενία που προσέφερε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ. Εργοτέλης.

Στα αγωνιστικά, κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του.

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Βογιατζής (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και Λεάλ (ενοχλήσεις στο δικέφαλο από χτύπημα στο παιχνίδι με Ιάλυσο). Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις.

 

Related posts

Η ξεκούραση “έβγαλε” αγωνιστικά προβλήματα στον ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Γενική Συνέλευση για την Θύελλα Ραφήνας

Ρένος Γιαμπουράς

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τον Μαρινάκη

Abola Team