free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καββαδίας: «Μόνο νίκη κόντρα στα Πατήσια»

 

 

Στην κρισιμότητα του επερχόμενου ντέρμπι με τα Πατήσια αναφέρθηκε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον τέταρτο ανταγωνιστικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ο Γκυζιακός με τη σημαντική του νίκη επί της Δάφνης Αθηνών με 3-1.

Μία επιτυχία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ήρθε με την ευκολία, που ενδεχομένως να «καταδεικνύει» το τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η ομάδα της Κυψέλης χρειάστηκε 78 λεπτά, ώστε να «ξεκλειδώσει» την πολύ δυνατή αμυντική διάταξη της αντιπάλου, όταμν ο Θανάσης Αποστόλου έγραψε το 1-0.

Ο γενικός αρχηγός του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου Δημήτρης Καββαδίας, με δηλώσεις του στο «abola.gr» έδωσε το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

«Φτάσαμε σε μία πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε μία πολύ δφυνατή και φιλόδοξη ομάδα,που σφύζει από υγεία και νιάτα, όπως είναι η Δάφνη Αθηνών. Η ομάδα που αντιμετωπίσαμε ξεχωρίζει για τους πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει σρτο ρόστερ της και είναι ευτυχία για εμάς να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατάμε μόνο την νίκη, αφού σε γενικές γραμμές δεν τα πήγαμε τόσο καλά, αφού χρειαστήκαμε πάνω από 75 λεπτά, ώστε να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα. Το πλέον σημαντικό για μία ομάδ απου κάνει πρωταθλητισμό, όπως τη δική μας, είναι να κερδίζει ακόμη και στην μέτριά της ημέρα» ήταν το αρχικό σχόλιο του υψηλόβαθμου διοικητικού στελέχους του Γκυζιακού, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην όσο το δυνατόν καλύτεη προετοιμασία μας ενόψει του ντέρμπι που μας περιμένει κόντρα στα Πατήσια. Εδώ που βρισκόμαστε δεν έχουμε περιθώρια να επιλέγουμε παιχνίδια. Θα πάμε να διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας την νίκη, ώστε να διατηρήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για την άμεση επάνοδό μας στην Β’ Κατηγορία».

Στο καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι» ο τεχνικός Νίκος Γεωργακακος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλέξη Μουζάι, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση.

Related posts

Κρόνος Αιγάλεω-Ατρόμητος Μεταμόρφωσης 0-6

Abola Team 3

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 4-0 εκτός έδρας το Μαρούσι

Abola Team 3

Παγκράτι-Αίας Αθηνών 7-1

Abola Team 3