free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Τώρα δημιουργούμε κορμό για το μέλλον»

Στις προοπτικές που δημιουργούνται για τη επόμενη σεζόν, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ορφέα Αιγάλεω Πασχάλης Χλοψιούδης.

 

 

 

Η δημιουργία ενός όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικού συνόλου, αλλά και η διεύρυνση του σερί των εξαιρετικών εμφανίσεων, αποτελεί το ζητούμενο για όλους στον Ορφέα Αιγάλεω.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων από τη έλευση του 2017 έχει διαφοροποιήσει στον υπέρτατο βαθμό την αγωνιστική της νοοτροπία κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πασχάλης Χλοψιούδης μιλώντας στο «Abola.gr», έδωσε το στίγμα του αναφορικά με την προσπάθεια, που γίνεται στην ομάδα αυτό το συγκεκριμένο διάστημα:

«Ξεκινήσαμε με πολλές δυσκολίες τη φετινή μας προσπάθεια, δεδομένου ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένος κορμός. Μετά τις προσθήκες που κάναμε τον περασμένο Ιανουάριο δημιουργήσαμε ένα  δυατό κορμό , ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές να σταθεί ανταγωνιστικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος και πολύ περισσότερο, ενόψει της επόμενης περιόδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Ορφέα Αιγάλεω, για να προσθέσει αναφερόμενος στην προσεχή αναμέτρηση με την Κηφισιά 2010:

 «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα πολύ δυνατή, η οποία έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις . Από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να προετοιμαστούμε ιδανικά, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και προσλημώνεοι γίνεται, με σκοπό να διδικήσουμε ένα θεδιτκό αποτέλεσμα. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να κοιτάζουμε στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο και με αυτό το πρίσμα θα προσεγγίσουμε την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής».

 

 

 

 

 

Related posts

Με ανατροπή ο Πλάτωνας (3-1)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (19/2)

Abola Team

Εθνικός Αστέρας-Θύελλα Περιστερίου 8-2

Abola Team 3