free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Τρίποντο παραμονής για τα Γλυκά Νερά, ξέσπασε ο Άρης Βούλας

Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, τα Γλυκά Νερά επικράτησαν 1-0 του Αχιλλέα και ξέφυγαν για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ακόμα μια σπουδαία νίκη είναι γεγονός για τον ΑΟ Γλυκών Νερών! Η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη, λίγες ημέρες μετά το διπλό στην Βάρη, κατάφερε να επικρατήσει 1-0 του αξιόμαχου Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Η αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, παρά την κρισιμότητα της επεφύλασσε όμορφο θέαμα.

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, Γλυκά Νερά και Αχιλλέας έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο ματς και είδαμε ποδόσφαιρο με την μπάλα πάνω κάτω. Οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Παπαδόπουλου απείλησαν πρώτοι στο 6′ με πλασέ του Θεοδώρου, όπου ο Καταχανάκης έδιωξε σωτήρια με τρομερή επέμβαση, ενώ είχαν κι άλλη καλή στιγμή να προηγηθούν με τον Σταματόπουλο. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν και εκείνοι τρεις καλές προσπάθειες, στο 18′ και στο 37′ με τον Νάνο, ενώ στο 39′ ο ίδιος παίκτης έκοψε την μπάλα στο πέναλτι αλλά δεν βρήκε συμπαίκτη του. Ο Αχιλλέας στο α’ μέρος έβγαλε δύο αντεπιθέσεις για σεμινάριο περίπου στο 40′ αλλά του έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια…

Ο ίδιος ρυθμός επικράτησε και στην επανάληψη, εκεί όπου τα Γλυκά Νερά έβγαλαν καλύτερα τρεξίματα γνωρίζοντας βέβαια και καλύτερα το γήπεδο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 51′ με ανάποδο ψαλίδι του Γεωργάκα και εν τέλει προηγήθηκαν στο 58′ από στημένη μπάλα, με τον Δογάνη να εκτελεί το φάουλ και τον Τσάνι να παίρνει την κεφαλιά για το 1-0! Το ματς άνοιξε εντελώς από εκεί και πέρα με τον Αχιλλέα να ρισκάρει και να ψάχνει την ισοφάριση, χάνοντας τη σπουδαιότερη ευκαιρία του στο 69′, όταν ο Σταματόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καταχανάνη που ήταν εκ των κορυφαίων. Στο τελευταίο 20λεπτο τα Γλυκά Νερά είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και ο Αχιλλέας επικίνδυνες προσπάθειες για ισοφάριση.

Διακριθέντες για τον ΑΟ Γλυκών Νερών οι Βάρδας, Τσάνη, Βατίστας και Γεωργάκας

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Λάμπρου, Κουτζιακουτζίδης

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης (83′ Πότσι), Δογάνης, Γεωργάκας, Νάνος (89′ Ρέκα), Στίσι (57′ Γιαννούλης).

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Τόλιας, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Γεωργίου, Βαφειάδης, Ξενάκης, Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος (70′ Καραγιαννίδης), Θεοδώρου, Αραμπατζής (80′ Γκολόσι), Τσαλιαγκός (82′ Μαραντίδης).

 

Έριξε τέσσερα γκολ ο Άρης Βούλας

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Άρης Βούλας. Η ομάδα του Κυριάκου Δαγγούλη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, επικράτησε 4-0 του Κρυονερίου και πήρε πολύτιμη ανάσα, όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, καθώς απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν έξυπνα και διαχειριζόμενοι άψογα ένα κρίσιμο και οριακό ματς, έφτασαν στο επιθυμητο αποτέλεσμα. Ο Άρης Βούλας από το ξεκίνημα ήταν η ομάδα που πίεσε και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι σε ένα Κρυονέρι που αγωνίστηκε για ακόμα ένα ματς με νεανική σύνθεση και το πάλεψε όσο μπορούσε, ρισκάροντας μάλιστα αρκετά παίζοντας με ψηλά την αμυντική του γραμμή! Οι φιλοξενούμενοι, βέβαια, είχαν την ατυχία να χάσουν ουσιαστικά τον ηγέτη της μεσοεπιθετικής τους γραμμής νωρίς-νωρίς Ζερμπίνη, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθούν. Ο Άρης Βούλας με πίεση ψηλά απείλησε στο ξεκίνημα σε δύο-τρεις περιπτώσεις και εν τέλει άνοιξε το σκορ στο 20′, όταν ο Διγενής με προσπάθεια από τον άξονα σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-0! Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήλθε με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο ταλαντούχος Σανσάρογλου με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Σταθάκη κι αυτός με γυριστό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Μανουσάκη, για το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ματς άνοιξε, με τον Άρη Βούλας να είναι κυρίαρχος και να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ, έχοντας και αρκετές ευκαιρίες. Στο 60′ ο Σταθάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε), έκανε το 3-0, αξιοποιώντας νέα ασίστ του Σανσάρογλου, ο οποίος ήταν η αποκάλυψη του αγώνα. Ο 18χρονος άσος άλλωστε… σέρβιρε με την τρίτη του ασίστ και το τέταρτο γκολ στο 80′, όταν βρήκε τον Κριλή και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 4-0!

Εξαιρετικό ματς από τον ταλαντούχο Σανσάρογλου που έκανε τρεις ασίστ, διακριθέντες για τον Άρη Βούλας οι Βέλλης, Λάσκος και Παπαδημητρόπουλος. Ντεμπούτο έκανε στο τέρμα ο νεαρός Αθανασίου που ήταν σταθερότατος όσες φορές χρειάστηκε, ενώ πρώτη φορά αγωνίστηκε και ο Μπαϊρακτάρης. Επανεμφανίστηκε ο Χρυσοσπάθης για τον Άρη Βούλας και αναμένεται να προσφέρει λύσεις (και) στην συνέχεια

Διαιτητές: Μπερέτας, Γουρνιάς, Αλεξοπούλου

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Αθανασίου, Βέλλης, Μήτσιος (75′ Μπαϊρακτάρης), Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (55′ Χρυσοσπάθης), Σταθάκης, Παπαδημητρόπουλος (65′ Γκριν-Λόνγκο), Κριλής, Σανσάρογλου, Διγενής.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Πατσαχάκης, Κολώτας, Μπαμπιάν (62′ Μανουσάκης), Κανταρέλης, Τουμπανάκης, Σαχίνης, Καμαρίτης, Σκούρας (67′ Πολ), Ζερμπίνης (17′ λ.τρ. Ρίζος), Παυλίδης.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ:

Α Κατηγορία
(22η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
1. ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ Λαυρίου Γιώργος Ραφιάς Κυριακή 05/03/17 15:30 ΦΩΣΤΕΡΗΣ Γ., ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΜΗΤΑΡΗΣ Η.
(Παρατηρητής: ΜΗΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)
2-0
2. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ Βάρης Κυριακή 05/03/17 15:30 ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ Μ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ., ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Α.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΚΑΤΣΑΔΗΜΑΣ ΜIΧΑΛΗΣ)
(Παρατηρητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ .)
1-2
3. ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ Κάτω Αχαρνών Κυριακή 05/03/17 15:30 ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ Ε., ΓΚΟΝΤΑ Α., ΣΠΙΘΑΣ Δ.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΣΠΑΘΗΣ )
(Παρατηρητής: ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
1-1
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ – ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ Αγίου Στεφάνου Κυριακή 05/03/17 15:30 ΤΡΙΓΑΖΗΣ Α., ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ Π., ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ Χ.
(Παρατηρητής: ΓΚΙΩΝΗΣ .)
2-2
5. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ Κρυονερίου Κυριακή 05/03/17 15:30 ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ Λ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β., ΜΑΚΡΗΣ Α.
(Παρατηρητής: ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ -)
1-2
6. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ Κερατέας Τετάρτη 08/03/17 15:30 ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤ ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β., ΝΤΟΣΤΗΣ Κ.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΚΑΤΣΑΔΗΜΑΣ ΜIΧΑΛΗΣ)
(Παρατηρητής: ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)
1-0
7. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ – ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ Γλυκών Νερών Τετάρτη 08/03/17 15:30 ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΛΑΜΠΡΟΥ Β., ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣ Κ.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ)
(Παρατηρητής: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)
1-0
8. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ Λαυρίου Γιώργος Ραφιάς Τετάρτη 08/03/17 15:30 ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔ ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ., ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ Ε.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΧΑΡΙΣΗΣ .)
(Παρατηρητής: ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ)
2-1
9. ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Μαραθώνα Τετάρτη 08/03/17 15:30 ΜΑΝΙΩΤΗΣ Δ., ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ Μ., ΜΠΑΛΑΓΚΑ Ε.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΣΟΥΛΟΣ )
(Παρατηρητής: ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)
3-1
10. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ Βούλας Τετάρτη 08/03/17 15:30 ΜΠΕΡΕΤΑΣ Ν., ΓΟΥΡΝΙΑΣ Θ., ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Α.
(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΝΤΑΦΛΟΣ )
(Παρατηρητής: ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
4-0

 

 

 

Related posts

Εξασφάλισε την παραμονή του ο Θησέας Νέας Μάκρης με το 2-1 επί του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου

Abola Team 3

Κάτσικας: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (13/11/22)

Abola Newsroom