free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Πλασματική η θέση μας»

Την άποψη ότι η ομάδα του θα μπορούσε με λίγη τύχη να βρίσκεται πολύ υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, εξέφρασε ο τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

Την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις του τετάρτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας απώλεσε ο Αστέρας Χαίδαρίου μετά την εντός έδρας ήττα του με 2-0 από την Θύελλα Περιστερίου.

Το νεανικό συγκρότημα του Βασίλη Τσιάκαλου, αν και είχε την καθολική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, εντούτοις, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία από τις ευκαιρίες, που δημιούργησε, με άμεση συνέπεια να μην μπορέσει να αποσπάσει κάποιο βαθμολογικό όφελος από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος μιλώντας στο «Αbola.gr», φρόντισε να δώσει το δικό του σύνθημα για την συνέχεια, τονίζοντας ότι η θέση, που καταλαμβάνει η νεοσύστατη ομάδα του είναι πλασματική:

«Για ακόμη ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα ήμασταν αρκετά άτυχοι, μην καταφέρνοντας να αξιοποιήσουμε την υπεροχή μας και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Τα όσα έχουμε καταφέρει ως νεοσύστατη  ομάδα είναι πολύ σημαντικά κι αυτό το αντιλαμβανόμαστε από τον σεβασμό που μας αντιμετωπίζουν όλοι οι αντίπαλοί μας. Θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση που καταλαμβάνουμε, μας αδικεί και δεν μαρυράει ξεκάθαρα την ποιόγητά μας. Μας απασχολεί το θέμα δυστοκίας που παρουσιάζουμε στους τελευταίους μας αγώνες, αφού απότηυν περίοδο όπου παραχωρήσαμε τον πρώτο μας σκόρερ, τον Γιώργο Ράπτη, δείχνουμε ένα βαθμό δυστοκίας» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του προπονητή του Αστέρα Χαϊδαρίου, για να προσθέσει:

«Στο εξής θα επιδιώξουμε να πετύχουεμ μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία γίνεται και να δικαιολογήσουμε τα ευμενή σχόλια που έχουμε κερδίσει απ’ όλο το αθηναϊκό ποδόσφαιρο».

 

Προωθήθηκαν οι 14χρονοι Καρβούνης και Παπαδάκης

Την προσπάθεια ένταξης παικτών στην πρώτη ομάδα, που προέρχονται απο τα πλούσια τμήματα υποδομής, συνεχίζουν ακάθεκτοι στον Αστέρα Χαϊδαρίου. Σε αυτό το πλαίσιο προωθήθηκαν δύο ακόμη ανερχόμενα ταλέντα, ηλικίας μόλις 14 ετών  τα οποία συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία τους. Ο λόγος για τον στόπερ Βασίλη Καρβούνη και τον επιθετικό γΙώργο Παπαδάκη, οι οποίοι θα πάρουν ευκαιρίες στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

 

 

 

Related posts

Πρασσάς: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με Δάφνη Αθηνών»

Kώστας Παλαιολόγος

Το απόλυτο ο Άτλας Κυψέλης (1-2)

Abola Team

Νίκη Αλίμου-Λέοντες 1-0

Abola Team 3