free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Εξέλεξε νέο Δ.Σ. το Δάσος Χαϊδαρίου

 

Δυνατό διοικητικό κορμό ανέδειξαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου των δυτικών προαστίων.

 

 

Ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίοα απαρτίζεται εξ’ ολοκλήρου από γονείς παιδιών, που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, εξέλεξε το Δάσος Χαϊδαρίου.
Στις αρχαιρεσίες, που διεξνεργήθηκαν και συνδυάστηκαν με την εκλογή του Δημήτρη Λάρη, συνήλθε σε σώμα το ολοκαίνουριο Δ.Σ., με την προοπτική η ομάδα στο εγγύς μέλλον να πορευτεί ξεκάθαρα με δικά της παιδιά, που προέρχονται από τα σπλάχνα του σωματείου.
Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου:
Πρόεδρος Δημήτρης Λάρης, Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Ταμίας: Γιώργος Μαζωνάκης, Ειδικός Γραμματέας: Θανάσης Τζανής, Γενικός Αρχηγός: Πασχάλης Πασχαλίδης, Μέλη: Κωνσταντίνος Νταής, Παρασκευή Στάθη, Μαρία Κορωναίου, Χρήστος Κορωνέλλος.
 
Θεοδώρου «Έδειξαν τρομερή ποιότητα, όσοι αγωνίστηκαν»
Την τρίτη του νίκη στον φετινό «μαραθώνιο» του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε το Δάσος Χαϊδαρίου με την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία του σε βάρος της ΑΕ Ιλίουμε 2-1.
Μία νίκη, η οποία συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση από τους πολλούς νεαρούς παίκτες που στελεχώνουν το υπάρχον ρόστερ :
Ο τεχνικός ηγέτης των «πρασινοκιτρίνων» Σωτήρης Θεοδώρου με δηλώσεις του στο «Αbnola.gr» στάθηκε στην υψηλή ποιότητα των παικτών του:
«Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕ Ιλίου έδειξαν τρομερή ποιότητα και διάθεση για προσφορά.Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έδειξαν τρομερή προσήλωση και βάσει της εικόνας τους, φάνηκαν με ψυχή, μυαλό και συγκέντρωση .. τριαντάρη. Έχουμε να κερδίσουμε πάρα πολλά σε παραστάσεις από τέτοιου είδους παιχνίδια, ενώ τέτοιες νίκες τους τονώνουν την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Related posts

Ο Στράτος Σαρχόσογλου στο τεχνικό επιτελείο του Χαλκηδονικού

Kώστας Παλαιολόγος

Εντυπωσιακός Μακρής, εντυπωσιακός Ατρόμητος Χαλανδρίου

Παντελίδης Mάνος

Μορφίδης: «Θα παλέψουμε κόντρα στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης»

Kώστας Παλαιολόγος