free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Το σύνθημα για μία ανάλογη πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος, έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνεχισε ακάθεκτη η Λυκόβρυση με την ευρεία της νίκη επί των Βριλησσίων με 4-1.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να αναρριχηθεί στη ιδιαίτερα τιμητική τέταρτη θέση με 36 πόντους και να διατηρεί τις υψηλές του βλέψεις για μία καλύτερη συνέχεια.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Ιωάννου στο «Αbola.gr»::

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνισιτκή συνέπεια και την διάθεση για προσφορά, που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχουν κληθεί να αντιπαρέλθουν στην διάρκεια της φετινής περιόδου. Πιάσαμε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα σε μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα, όπως είναι τα Βριλήσσια, με άμεση συνέπεια να ευτυχήσουμενα εκμεταλλευτούμε τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε»ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Λυκόβρυσης, για να προσθέσει:

«Με το ίδιο πνεύμα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας να δώσουμε, αρχής γενομένης από εκείνο κόντρα στον Κεραυνό Πετρούπολης. Έχουμε ήδη κλειδώσει την ορισιτκοποίηση της παραμονής μας και πλέον ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνετια και να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».

Την «παρθενική» του συμμετοχή σε παιχνίδι πρωταθλήματος πραγματοποίησε κόντρα στα Βριλήσσια ο 17χρονος Δημήτρης Αλετράς, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδοχμής της Λυκόβρυσης και παρουσίασε ψήγματα του σπουδαίου του ταλέντου. Στις προθέσεις της τνχικής ηγεσίας είναι προϊόντος του χρόνου, να δοθούν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδα

Related posts

Απαγορεύθηκαν και οι προπονήσεις!

Abola Team

Πετρίδης: «Ήρωες οι Κούρτι και Οικονόμου»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Kώστας Παλαιολόγος